Nė neabejoju, šį terminą sugalvojo vyrai. Tik ar yra kokių nors taisyklių, principų, instrukcijų, kurių turi laikytis norėdama tapti ta gerąja? Vargu bau. Net patys vyrai nesugeba normaliai paaiškinti šio termino. Taip! Aš klausinėjau, ne vieno ir net ne kelių — keliasdešimt.

Jie ilgai mykė, vartė akis ir dūsavo, kad reikia pagalvoti. Galop vis dėlto išpešiau iš tų dūsautojų įvairių frazių, minčių nuotrupų ir mėginsiu dėlioti tobulos seksualios katytės portretą. Kad bent žinotum, kuria kryptimi reikia judėti.

„Ji mylėdamasi negalvoja, kaip atrodo“

Vienas pažįstamas, stenėdamas atsakymą į klausimą, kokia mergina yra tobula lovoje, pirmiausia rėžė priekaištą. Esą mums, moterims, seksas — tai scena, kur intymioje žvakių šviesos prieblandoje du gražūs kūnai turi susivyti skambant jausmingai muzikai. Ir taip kiekvieną kartą! “O kas čia bloga?” — nustebau. “Bet juk seksas ne visada būna gražus! — pasipiktino bičiulis. — Patikėk, dažniausia geriau nežinoti ir nematyti, kaip tuo metu atrodai. Bet tai nereiškia, kad dėl to jis tampa blogesnis.”

Kad ir kaip ten būtų, beveik visi kalbinti vyrukai kartojo tą pat: labiausiai juos nervina merginos (!) kompleksai. Tai ji nenori mėginti kokios nors pozos, nes taip jos užpakalis atrodo kaip 72 centimetrų įstrižainės televizoriaus ekranas, tai atsisako rytinio greituko, nes dienos šviesoje matyti celiulitas (taip, nes prezervatyvas ir didinamasis stiklas — būtinoji vyrų lovos amunicija!), tai pradeda nervintis dėl pūpsančio pilvuko (tegul jį skradžiai — tą tortą, iš kurio padarytos mergaitės).

O tiesa paprasta: vyrai į tokias smulkmenas jokio dėmesio nekreipia. Panašaus pobūdžio analizei jie neturi nei noro, nei laiko — nes jie tiesiog mylisi. Jokia čia paslaptis: kiekvienas normalus vaikinas svajoja gal ir apie primityvų, bet aistringą seksą. Net neskambant jausmingai muzikai, net jei veiksmas vyksta ne šilko pataluose, o šalia — ne fotošopinta mergina iš vyrų žurnalo viršelio.

„Ji mėgaujasi seksu“

Kadaise teko skaityti straipsnį: visažiniai statistikai teigė, esą dauguma ištekėjusių moterų seksą laiko santuokine pareiga. Jergau! Skamba beveik kaip karinė prievolė. Vyrai jaučia pareigą ginti tėvynę, moterys — sukandusios dantis tenkinti nepadorius sutuoktinio troškimus? Bent jau man perskaičius tą straipsnį taip dingtelėjo.

Kita vertus, turbūt kiekviena iš mūsų bent kartą baigties akimirką yra pagavusi save bepagalvojant, kad reikės:

a) nepamiršti įjungti skalbyklės;

b) ką nors paruošti vakarienės;

c) ...ir apskritai — kremas baigiasi, kaip čia nepamiršti rytoj jo nusipirkti... Dabar pamėgink įsivaizduoti save — įsiaudrinusią, geidžiančią mylimojo.

Pasisuki į jį svajodama paskęsti aistrų jūroje, o jam ant kaktos parašyta:

a) reikia naujų padangų;

b) automobilio variklyje kažkas tuksena;

c) ir apskritai — alus baigėsi, kaip čia rytoj nepamiršti jo nusipirkti... Ką manai?

Seksas bus toks audringas, kokio geidei? Tai kodėl sau tokias mintis leidi, o jam — ne? Įrodyta: kiekvieną normalų vyrą jaudina ir nėriniuoti apatiniai, ir kūno kvapas, tačiau labiausiai jį kaitina neslepiamas geidulys. Taip jau sukonstruotas seksualinis vyro mechanizmas — jei mato, kad gera tau, ir jam darosi geriau.

„Ji geidžia sekso — nereikia nė spėlioti, ar jo bus“

Vaikinas tavęs geidžia, svajoja tave įsivilioti į lovą. Jam nesvarbu, kad tu į savo planus tokio scenarijaus neįtraukei. Todėl klausytis tavo išsisukinėjimų jis visiškai nenori. Tokie jau tie vyrai — jiems reikia aiškiai žinoti, užuot mėginus suvokti tavo norus ir ketinimus iš užuominų.

Jie juk supranta: tik tavo valia šiuo metu leisis į aistrų kelionę. Arba ne. Taigi užuominas pamiršk — jos neskirtos tiesiam kaip liniuotė vaikinui. Regis, pasakei aiškiai ir subtiliai, o jis žiūri kaip ožys į naujus vartus ir nieko nesupranta! Tačiau vos tik supras, kad tikrai nori nerti su juo į lovą, — sekso deivės titulas ir sostas tau garantuoti. Gali dar labiau palengvinti mylimajam kelią: sugalvok savo ritualų, kurie leistų jam suprasti, kad nori jo, — krimstelėk ausį ar pabučiuok kaklą. Žodžiu, nekankink.

„Ji lovoje pamiršta visus tabu“

Jei kada nors turėsi laisvo laiko, įlįsk į kokią vyrų pokalbių svetainę. Labai įdomūs skaitiniai. Pavyzdžiui, tema “Kaip priversti merginą užsiimti oraliniu seksu?” Garantuota: vakaras praeis smagiai, be to, įgysi nepaprastai naudingos informacijos.

Viename tokių forumų nesusilaikiusi mestelėjau komentarą: užuot vertę merginas užsiimti oraliniu, verčiau jas juo apdovanotų. Ir pridūriau: ne visi vaikinai išmano, kaip tai deramai atlikti. Atsakymai pasipylė akimirksniu. “Visos taip sakote, tik kai reikia imtis reikalo, net kunilingas jums sukelia siaubą” — maždaug tokia švelni diskusijos reziumė.

Virtualių komentarų plokštumo nuvilta, kreipiausi į pažįstamus vaikinus: nejaugi išties taip sunku merginas įtraukti į eksperimentus? Pasirodo, dar ir kaip! Kai kurie išvynioja visą kampaniją — leidžiasi į ilgalaikes žodines batalijas, kad tik išsikovotų teisę į sekso eksperimentus. Ir frazė atleisk, man šiandien skauda galvą — mažiausias blogis, su kuriuo jiems tenka susidurti.

Gūžčioji pečiais, niekaip nesupranti, apie kokias čia sekso kliūtis kalbama, kokiems eksperimentams nepasirašai? Juk esi pasirengusi išmėginti visas įmanomas naujoves! Džiaugiuosi dėl jūsų — t. y. tavęs ir tavo vaikino. Bet jei žodžiai oralinis ar nauja poza tau kelia siaubą, pagalvok, kad dėl tokio elgesio kenčia ne tik naujovių išsiilgęs vaikinas — iš savęs atimi galimybę mėgautis naujais potyriais.

Jeigu nepatiks, juk visada spėsi atsisakyti. Tačiau bent jau žinosi, kas tai yra. Ir būsi tikra: tau tai išties nepatinka.

„Ji puikiai išmano oralinį seksą“

Paradoksalu, tačiau nė vienas mano apklaustas vyriškis taip ir nesugebėjo normaliai paaiškinti, kas yra tas puikus oralinis seksas. Teko vėl lįsti į virtualius vaikinų forumus. Vieni aiškino, jog bet koks oralinis seksas yra super — svarbiausia, kad teiktų malonumą juo užsiimančiai merginai (!).

Iš kitų gavau detalias instrukcijas, tačiau vis dėlto dauguma ekspertų sutiko: kiekvienas atvejis unikalus. Todėl geriausia klausti vaikino, kas jam labiausiai patinka.

Palik ramybėje instrukcijas — jas išmokusi seksualesnė netapsi. Nes seksualumas yra ne mechaninis darbas — jausmas.