Originaliausias ir sulaukusias daugiausiai skaitytojų dėmesio istorijas publikavome ir skelbiame laimėtoją. Ja tapo Nerijos istorija, sulaukusi didžiulio skaitytojų dėmesio. Nerijai padovanosime „ARTISTRY HYDRA-V“ gaivinančią paakių želė-kremą ir maitinamuojį gelį.

Artistry Hydra

PAAKIŲ ŽELĖ-KREMAS ramina ir drėkina paakių odą savo švelnia formule. Ji intensyviai drėkina odą, kad ji išliktų gaivi, stangri ir jaunatviška. Atrodysite jaunesnės, sumažės paburkimas ir juodi ratilai aplink akis. Švelnią kreminę želė oda greitai sugers, taigi drėkinamąjį poveikį pajusite iškart. Ją galite naudoti visada, kai norite, kad oda aplink akis būtų šviežesnė ir gaivesnė, kremas tiks bet kokio tipo odai.

„ARTISTRY HYDRA-V“ MAITINAMOJI ŽELĖ-KREMAS yra ideali drėkinamoji priemonė visų tipų odai. Drėkinamoji Norvegijos fjordų vandens galia prasiskverbia giliai į odą su išskirtinėmis „ARTISTRY HYDRA-V“ liposomomis. Kad oda išliktų tinkamai sudrėkinta visą dieną, havajietiškos akai uogos ir drėkinamosios liposomos padeda užrakinti odoje drėgmę ir išlaikyti iki 24 valandų. Visiems, kurie kenčia nuo per riebios odos, į formulės sudėtį įeina natūralios jūrinės medžiagos, skirtos sumažinti riebalų gamybą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt