Niekada nelaikiau savęs „paplūdimio diva“ ir pasirodymas viešumoje dėvint vien tik maudymosi kostiumėlį man sukeldavo panikos priepuolį. Todėl niekada neįsivaizdavau, kad sutiksiu savo būsimą vyrą dėvėdama būtent tai. Ir tikrai niekada nebūčiau patikėjusi, kad mane įsimylės kas nors, kurio pirmasis įspūdis apie mane bus iš apvalaino neišvaizdaus išbalusio mano kūno, kaip dešra įsprausto į lykros maudymosi kostiumėlį.

Bet kaip dažniausiai gyvenime nutinka – tiesiog negalite nuspėti, kaip viskas vyks toliau. Tai tarsi nuojauta, lydėjusi mūsų santykius nuo tos akimirkos iki šiandien. Kai aš sutikau Dominyką, buvau 34 metų, prieš tai porą metų buvau vieniša ir jau susitaikiusi su mintimi, kad galbūt niekada nesutiksiu „To Vienintelio“.

Bet tai įvyko – per aštuonis mėnesius nuo susitikimo mes susituokėme ir vėliau susilaukėme vaikų. Susitikome atostogaudami pajūryje – mūsų bendri draugai pakvietė 12 žmonių į išnuomotą vilą ir mes buvome vieninteliai, kurie neturėjo poros. Viešėjome dvi naktis. Pirmąją dieną mes net nesikalbėjome iki vakarienės, bet kai tik pradėjome jau nesustojome.

Jis buvo juokingas, protingas, įdomus ir visai kitoks, nei visi anksčiau mano sutikti vyrai. Supratau, kad jis tikrai ypatingas. Gulėjom pliaže kitą dieną, atkreipiau dėmesį, kad jis skaito romaną „Vėjo nublokšti“. Nustebau, kad vyras pasirinko klasikinę romantiką, paklausiau, kiek jis perskaitė. Užuot atsakęs tiesiai, jis perpasakojo visą istoriją nuo pradžios iki pabaigos. Tai buvo nuostabu. Buvau visiškai sužavėta. Po vidurnakčio maudynių ir pirmo bučinio aš atsiskyriau nuo kompanijos ir pervažiavau į kitą pajūrio miestelį, kur buvo apsistojusi mano šeima.

Po savaitės ir kelių telefono skambučių Dominykas atvyko prisijungti prie mūsų. Tiesiog jis vienas ir visa mano didelė giminė. Jis susidūrė su mano brolių ir seserų smalsumu, jam teko iškęsti mano motinos begalinį klausinėjimą, o ir mano tėvo pokalbius apie ezoterinę XVIII amžiaus literatūrą. Žvejybos metu jam netgi buvo įstrigęs kabliukas į ausį. Turėjome apvažiuoti dvi skirtingas ligonines, kad surastume gydytoją, kuris galėtų kabliuką ištraukti – tačiau niekas jo neišgąsdino.

Nepaisant to, kad tada su Dominyku iš viso praleidome vos penkias dienas kartu, jam išvykstant nuojauta man šnibždėjo, kad mes susituoksime. Jis pasipiršo po trijų mėnesių, o dar po keturių mes susituokėme. Greitai bus ketvirtosios mūsų vestuvių metinės, mes turime du sūnus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)