Originaliausius jų publikavome ir skelbiame laimėtojas. Jomis tapo Asta ir Egidija.

Joms padovanosime po amerikiečių kompanijos grožio miltelių gėrimą ir grožio papildo rinkinį „TRUVIVITY BY NUTRILITE™“ (prizo vertė apie 110 Eur).

Truvivity by Nutrilite

Prasidėjus pavasariui daugelis susirūpina savo odos priežiūra ir intensyviai naudoja įvairius drėkiklius, kremus ir losjonus tam, kad pagerintų žiemos šalčių nualintos odos būklę. Tačiau daug odai stresą keliančių veiksnių slypi ne išorėje, o viduje.

Todėl amerikiečių kompanija „Amway“ sukūrė produktą – „Truvivity by Nutrilite“, kuris, priešingai nei daugelis populiariausių odos priežiūros produktų, siūlo maisto papildus, sukurtus odos grožiui iš vidaus. „Truvivity“ – tai sistema, susidedanti ir grožio papildų ir grožio miltelių gėrimo, kurie buvo sukurti tam, kad pagerintų odos būklę maistingųjų medžiagų praturtintų ingredientų mišiniu.

Šie produktai suteikia vitaminus A, C ir cinką, kurie vartojami kartu prisideda prie normalios odos būklės palaikymo. Be to, vitaminas C ir cinkas padeda apsaugoti odos ląsteles nuo oksidacinio streso. Vitaminas C pagerina natūralią kolageno gamybą bei prisideda prie nuovargio ir išsekimo požymių mažinimo.

Papilduose esantis „PhytoInfuse“ kompleksas susideda iš augalų ekstraktų trio: erškėtuogių, goji uogų ir vynuogių kauliukų. Vynuogių kauliukų ir erškėtuogių ekstraktai prisideda prie kūno ląstelių apsaugos nuo radikalų. Taip pat papildų sudėtyje yra „ PhytoCeramide“ kompleksas ir jame esantys natūralūs kviečių keramidai, išgauti iš pilno grūdo kviečių. „Truvivity by Nutrilite“ grožio miltelių gėrimas ir grožio papildai yra skirti papildyti įvairiai ir subalansuotai mitybai bei prisidėti prie sveiko gyvenimo būdo.

Prizus bus galima atsiimti redakcijoje, su laimėtojais susisieksime asmeniškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją