Pažįstama situacija? Teko skaudžiai nusivilti partneriu ar patiems jį nuvilti? O gal pavyko viską užglaistyti ir rasti jėgų atleisti?

Kiekvieno Jūsų patirtis unikali ir įdomi. Parašykite, kaip visa tai išgyvenote, o mes už atvirumą dosniai apdovanosime!

Įdomiausios istorijos autoriui padovanosime „ARTISTRY HYDRA-V Power System“ rinkinį sausai odai (prizo vertė apie 111 Eur).

Artistry rinkinys

Jis suteiks viską, ko reikės, kad net ir sausėti linkusi oda išliktų minkšta ir standi. Svarbiausi drėkinamieji komponentai šiuose trijuose produktuose yra Norvegijos fjordų vanduo, rausvųjų Himalajų uolų mineralai ir havajietiškos akai uogos. Su išskirtine „ARTISTRY HYDRA-V“ liposomų sistema šios retos medžiagos pernešamos tiesiai į odą, kur veikia maksimaliai.

Artistry rinkinys

Taisyklinga lietuvių kalba surašytas istorijas siųskite adresu gyvenimas@delfi.lt iki kovo 31 d. Geriausias istorijas publikuosime, išsaugosime anonimiškumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)