Atskleiskite būdus ir priemones, kurie padeda kasdienius buities darbus atlikti lengvai ir greitai. Mums įdomu viskas: kaip valote dėmes ir įvairiausius buities prietaisus, kokių savos gamybos priemonių žinote, kaip sugebate palaikyti tvarką ir neapsikrauti daiktais.

Už receptus neliksime skolingi - naudingiausius publikuosime, o du laimingieji bus apdovanoti amerikiečių kompanijos „Amway“ skystu skalbinių plovikliu „SA8”. Prizo vertė 56 Eur.

Skalbinių ploviklis

Jis veikia ypatingai efektyviai skalbiant visus audinius. Balta spalva tampa dar baltesnė, o spalvoti audiniai išlaiko spalvas ryškias. Ploviklio sudėtyje nėra fosfatų, chloro, tačiau naudojamos ekologiškos valymo medžiagos puikiai valo esant net labai žemai skalbimo temperatūrai. Šviežias ploviklio gėlių aromatas sukurtas naudojant natūralius aliejus.

Jūsų patarimų laukiame iki lapkričio 5 d.

Juos, parašytus taisyklinga lietuvių kalba, siųskite el. paštu gyvenimas@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)