Ateina laikas, kai materialios dovanos pavirsta dulkėmis. Galėčiau įvardinti daug dovanų, kurios esu gavusi per įvairias šventes, ir jos tuo metu buvo išties reikalingos. Mikseris padeda gerai sumušti baltymus ir iškepti gražų pyragą, dviratis padailina kūno linijas, tačiau visos tos dovanos tik pagerina mūsų gyvenimą, o keičia mus bendravimas ir žmogus.

Esu pavargusi, darbe daug reikalų, vis kažkur bėgu – ilgai gyvenau tokį vienišos vilkės gyvenimą. Ir staiga įsimyli, ir supranti, kad tavo gyvenimas pradėjo judėti pirmyn, tarsi tavyje apsigyveno nežmoniška jėga. Iš pradžių tampi šaunių savo vestuvių organizatoriumi ir gauni daug materialių dovanų: nuo loterijos bilietų iki poilsinės kelionės. Vėliau persikeli į kitas pareigas ir jau esi nekilnojamo turto agentas, kuris perka arba nuomojasi būstą, o gal pagaliau supratai, kad reikia šiek tiek perstumti baldus ir atgaivinti savo seną kambarį. O kas toliau? Gyvenimas sustoja? O ne, tikrai ne.

Kiekvieną dieną esu dėkinga savo vyrui už tai, kad padėjo nugalėti vienatvę ir keltis iš ryto su nauju iššūkiu. O vieną šaltą rytą mūsų šeimą papildė dar vienas narys, sūnus. Iš pradžių atrodo, kad pasaulis pasislėpė už krūvos vystyklų, ir šiek tiek tiesos tame yra, bet vėliau tu pradedi patirti įspūdingų dienų, kurios ir yra tau didžiausia dovana. Tu pagaliau sustoji ir įkvepi oro, tu pamatai tai, ko taip seniai troškai, tavo liūdesį praskaidrina vaiko šypsena ir tu išgirsti pačius brangiausius žodžius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)