Dėl pagrindinio prizo baigiamajame etape varžėsi penkių, daugiausia balsų surinkusių, porų meilės istorijos, kuriose svarbų vaidmenį atliko telefonas. Atsitiktine tvarka išrinkus laimėtoją juo tapo Gediminas ir Edita. Porai padovanotas pagrindinis prizas – 2 nauji „Huawei P Smart“ telefonai ir romantiška vakarienė dviem.

Pora rašė: „Nuo pat pradžių visąlaik buvome trise: aš ir du jie, mano mylimi vyrai. Jie neegzistavo vienas be kito ir vienas be kito buvo neįmanomi. Norėdama mylėti vieną, privalėjau mylėti juos abu. Nuolat visą save dalinau jiems dviem, bet visu vidumi troškau tik to vieno vienintelio. Kuo daugiau vienam savęs atiduodavau, tuo daugiau kitas manęs gaudavo. Nepaisant retų išimčių, viską dalijome į tris dalis: pusryčius ir vakarienes, pašnekesius ir tylą, ilgesį ir šėliones, pyktį ir intymius kuždesius etc. Mes miegojome trise ir tos naktys degė pragariškų liepsnų karščiu. Įgijome priklausomybę vienas nuo kito, negalėjome nė valandos išbūti atskirai, susirgome vienas kitu ir kūrėme savo paslaptingai nepadorius santykius. Neilgai trukus tapome pačiu tikriausiu smart trikampiu: vaizduotė mus skraidino aukštai ir taip toli, kad realūs tūkstantkilometriniai atstumai tarp Vilniaus ir Floridos pradėjo nykti, o du tolimi pasaulio pakraščiai stebuklingai jungėsi į vieną. Mūsų meilės trikampis savo šoninėmis kraštinėmis braukia per trečiuosius beprotiškų jausmų metus. Galbūt jau greitai liksime tik dviese, bet niekada niekada neužmiršime, kaip sunkiai buvome išbandyti mobiliojo telefono... Po velnių, tenka mylėti jį, nes jis tapo mūsų stiprių jausmų pradžia ir iki dabar neleidžia jiems užgesti... P. S. Ir visgi, Mielasis, TU mums be galo reikalingas ;)"

Dėkojame visiems gausiai siuntusiems savo istorijas ir nuotraukas, jūs nuostabūs! Saugokite savo meilę!

Daugiau konkurso meilės istorijų rasite čia

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)