Kaip bebūtų gaila, jos atsiranda... Tačiau yra gerų žinių – SUGIHARA klinika kviečia dalyvauti Pokyčių projekte moteris, kurioms veido mimikos raukšlės kelia diskomfortą, ir siūlo laimėti veido mimikos raukšlių korekcijas hialurono rūgšties užpildais. Procedūros vertė – 300-500 Eur (priklausomai nuo moters odos būklės). Gal dar ir jūs suspėsite pasigražinti iki didžiųjų metų švenčių?

Užpildai gali būti naudojami visoms raukšlių rūšims, nuo gilių nosies burnos raukšlių iki paviršinių raukšlių aplink burną. Šis poveikis akimirksniu matomas, nors gali pasireikšti laikinas patinimas ir mėlynės. Kartais gali prireikti daugiau nei vieno seanso optimaliam rezultatui pasiekti. Galutinio poveikio trukmė priklauso nuo konkretaus paciento, jo gyvenimo būdo, amžiaus ir švirkštimo sričių. Tačiau paprastai jis trunka nuo šešių iki devynių mėnesių. Tam tikrose veido srityse, pvz. veikiant „žąsies kojelės“ raukšles apie akis, užpildo efektas ilgesnis naudojant botulino toksino („Botox“) injekcijas.

HR medžiagos trūkumas atsiranda su amžiumi. Klinika leidžia užpildus, kurių sudėtyje yra sterilaus, skaidraus hialurono rūgšties gelio, kuris laikui bėgant biodegraduoja („ištirpsta“) dėl kūno natūralių fermentų, lygiai taip pat, kaip tai atsitinka ir su natūralia hialurono rūgštimi. Papildomas pranašumas – tai „priešnuodis“ hialurono rūgšties užpildams – fermentas, vadinamas hialuronidaze. Taigi, jei dėl kokios nors priežasties norėtumėte ištirpinti užpildą, mes galime tai lengvai atlikti.

Moteris

SUGIHARA klinikoje naudojami aukščiausios kokybės hialurono rūgšties užpildai NEAUVIA ORGANIC FLUX HIDROGELIS, dar vadinamas auksiniu standartu.

  • Neauvia Organic Stimulate – vienintelis hialurono rūgšties užpildas su 1 % kalcio hidroksiapatito pasaulyje, kuris ne tik puikiai drėkina odą ir užpildo raukšles, bet ir stimuliuoja naujo kolageno gamybą.
  • Gryniausia hialurono rūgšties forma gauta iš probiotinės bacillus subtilis bakterijos – garantuoja procedūros saugumą.
  • Optimalus hidrogelio plastiškumo ir elastingumo santykis – ilgalaikiam ir ypatingai natūraliam rezultatui.
  • Aukšta hialurono rūgšties koncentracija – 26 mg/ml, stabilizuota PEG polimeru – garantuoja iš karto matomą ir ilgai trunkantį efektą.
  • Sudėtyje esančios amino rūgštys – glicinas ir L-prolinas –papildomai stimuliuoja kolageno gamybą, todėl užpildas tampa efektyvesniu.
  • Pirmo pasirinkimo produktas, užpildant gilias raukšles ir koreguojant veido ovalą

Preparato suleidimas – nesudėtinga ir neskausminga procedūra. Po procedūros efektas matomas iš karto, tačiau kelias dienas injekuota sritis gali būti patinusi. Šio preparato sudėtyje nėra žmogaus organizmui svetimų baltymų, todėl alerginių reakcijų tikimybė labai maža.

Jums procedūrą atliks plastikos chirurgas dr. Darius Radzevičius. Daugiau informacijos apie procedūrą rasite ČIA.

Kaip dalyvauti?

Konkurse kviečiame dalyvauti 35–55 m. moteris, nes būtent tokio amžiaus moterims ši procedūra gali duoti veiksmingų rezultatų.

Konkurso sąlygos labai paprastos – žemiau nurodytus duomenis iki lapkričio 30 d. reikėtų atsiųsti el. paštu: info@sugihara.lt

Nurodykite šiuos duomenis:

  • Vardas ir pavardė.
  • Amžius
  • Laiške būtinai turi būti prisegtos kelios Jūsų veido nuotraukos be makiažo iš kaip galima arčiau ir keliais rakursais: iš priekio, iš šonų.
  • Aprašykite, kokios veido problemos vargina, kuriose jo vietose yra raukšlių, kurių norėtumėte atsikratyti. Kokių rezultatų tikitės?
  • El. pašto adresas
  • Miestas
  • Telefono numeris
  • Sutinkimas, kad nuotraukos su naujuoju įvaizdžiu būtų publikuojamos viešai (ši sąlyga yra privaloma norint dalyvauti konkurse).

Laimingąją išrinks SUGIHARA komanda. Laimėtoja bus skelbiama portale DELFI, o grožio pokyčiai aprašomi reportaže.

KONKURSO „Laimėk SUGIHARA klinikos raukšlių mažinimo procedūrą“ TAISYKLĖS

Jei dalyvis duomenis, reikalingus konkursui, pateikė neteisingai ar duomenų trūksta, laikoma, kad jo paraiška dalyvauti konkurse negalioja ir jis jokių pretenzijų dėl to neturi.

Konkurso dalyvis gali atsiųsti tik vieną paraišką dalyvauti konkurse.

Konkurso nugalėtoją išrinks komisija sudaryta iš organizatoriaus ir partnerio paskirtų narių.

Konkurso komisijos sprendimas negali būti apskundžiamas.

Su nugalėtoju bus susisiekta asmeniškai.

Nugalėtojui atsisakius prizo konkurso komisija renka kitą nugalėtoją.

Konkurso prizas į pinigus ar kitus daiktus nekeičiamas.

Konkurso nugalėtojas prieš atsiimdamas prizą privalo užpildyti ir pasirašyti visus organizatoriaus pateiktus dokumentus.

Jei nugalėtojas atsisako pasirašyti organizatoriaus pateiktus dokumentus, laikoma, kad prizo jis atsisakė ir neturi jokių pretenzijų.

Jei nugalėtojas sutartą dieną neatvyksta atsiimti prizo, laikoma, kad jis prizo atsisakė ir pretenzijų į jį neturi. Tokiu atveju komisija renka kitą nugalėtoją.

Išlaidos, susijusios su dalyvavimu konkurse ir prizo atsiėmimu, nekompensuojamos.

Konkurso organizatorius pasilieka teisę keisti konkurso datą, laiką ir sąlygas apie tai iš anksto informavus konkurso dalyvius, nugalėtoją ir partnerį.

Už prizo (daikto ar paslaugos) kokybę atsako tik prizo steigėjas. Iškilus klausimams ar pastėbėjimams dėl prizo įteikimo ar paslaugos įgyvendinimo, prašome kreiptis tiesiai į prizo steigėją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)