Atėjo laikas situaciją paleisti – štai pakankamai realūs tikslai, kurių kiekviena moteris turėtų siekti ateinančiais metais, rašo purewow.com.

1) Pasirinkti mankštos rūšį, kuria iš tikrųjų galėtumėte mėgautis ir ją vertinti kaip laiką, kurį skiriate sau.

2) Dažniau paskambinti močiutei ar garbaus amžiaus tetai. Net jei ji 20 minučių kartos, kad jau turėjote susilaukti vaikų.

3) Kartą per savaitę išsirinkti sau dovaną. Tai gali būti daili gėlių puokštė ar menkavertis žurnalas, kurį perskaitysite vos per pusvalandį.

4) Ištyrinėti naują miestą. Čikaga, Tokijas, Helsinkis – nesvarbu, kur vyksite, nepamirškite, kad būtinai turite laikinai tapti nuotykių ieškotojomis. Tiesa, dar būtina nepamiršti apie tikrai patogius batus.

5) Išmesti visas palaidines, ant kurių yra riebalų dėmių. Ta pati taisyklė galioja ir drabužiams, ant kurių yra kandžių paliktų skylučių.

6) Parašyti tikrą laišką mylimam žmogui, priklijuoti ant jo pašto ženklą ir įmesti į pašto dėžutę.

7) Įvaldyti naujo patiekalo receptą. Tada pasikviesti į svečius kelis draugus, kurie pagirtų jūsų nuostabius kulinarinius sugebėjimus.

8) Prisiminti knygą, kurią visada norėjote perskaityti. Nustatyti terminą, per kurį turite šią knygą perskaityti, ir atsiduoti nepakartojamam skaitymo malonumui.

9) Susisiekti su dviem draugais, su kuriais nesikalbėjote daugybę metų. Leiskite sau skirti tiek laiko, tiek tik norite, pokalbiams apie senus gerus laikus.

10) Išmokti vieną naują dalyką. Pavyzdžiui šokti zumbą, ar nerti vąšeliu.

11) Kiekvieną savaitę perskaityti tris straipsnius, nesusijusius su jūsų profesine veikla.

12) Atsisakyti įsipareigojimo, kuris iš tikrųjų yra pabodęs. Galbūt skaitytojų klubas jau senokai netekęs žavesio ar teniso klubas virtęs visai kitokiu jums džiaugsmo nebekeliančiu dalyku.

13) Atlikti mėnesio sąskaitų ir mokėjimo kortelių išrašų reviziją ir nustatyti tris sritis, kur būtų galima sutapyti. Galbūt tai – narystė sporto klube, kuria pasinaudojate iš tikrųjų labai retai?

14) Pasižadėti niekada gyvenime daugiau nebesinaudoti bankomatu, kuriame už pinigų išgryninimą tenka sumokėti. Keli sutaupyti eurai keliauja į kassavaitinių gėlių fondą.

15) Rezervuoti kelionę, apie kurią svajojote nuo 2013 m. Patikėkite, tai reikia padaryti dabar arba tai neįvyks niekada.

16) Nusipirkti didelį kiekį atvirukų, skirtų siųsti sveikinimus skirtingomis progomis, ir juos naudoti pagal paskirtį.

17) Nebeapgailestauti dėl smulkmenų, kai jaučiatės padarę tai, ko geriau nebūtumėte darę. Riebūs mėsainiai ar namų šeimininkių privalomieji vakarėliai su alkoholinių gėrimų akcentais – tai dalykai, dėl kurių verta gyventi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)