Tabu

Drąsių eksperimentų su drabužiais nereikėtų daryti. Prabangią vakarinę suknelę pasilikite kitai progai, o pobūviui su kolegomis tiks kokteilinė suknelė. Pamirškite blizgančias, gausiai siuvinėtas medžiagas ir verčiau pasirinkite įdomią spalvą. Užuot siekdamos pabrėžti savo grožį ir apnuoginti vieną ar kitą kūno dalį, rinkitės figūrai tinkančią suknelę arba kostiumėlį.

Stilius

Pasirinkta apranga turi derėti ne tik su aksesuarais, bet ir su moters asmenybe. Neįmanoma gražiai atrodyti ir patogiai jaustis su neįprastais drabužiais, todėl matuodamasi suknelę nepamirškite įvertinti, kaip ji dera prie jūsų charakterio. Negalvokite, gražiai atrodysite tik su suknele ar sijonu. Originalus moteriškas kostiumėlis ar džinsų ir elegantiško švarko derinys – taip pat labai sėkmingas sprendimas.

Ar stengtis atrodyti gražiausiai?

Jai jautiesi drąsi, gali ir darbo vakarėlyje atrodyti efektingai bei žaviai, bet darbo etiketas įpareigoja laikytis subordinacijos. Manoma, kad negalima atrodyti puošniau už viršininkę. Įpareigoja ir užimamos pareigos. Juk būtų keista, jei vadybininkė apsivilktų prabangią garsaus dizainerio suknelę. Kiltų klausimas, koks jos atlyginimas ir kas ją išlaiko. O tai jau būtų pagrindas apkalboms.

Spalvų gama

Į darbo vakarėlį nepatartina puoštis labai ryškių spalvų drabužiais. Prisiminkite legendinę Coco Chanel – ji pakerėjo pasaulį trumpa juoda suknute. Neabejokite – visada prabangiai atrodys juodos ir baltos, pilkos ir žalios, rudos ir rožinės deriniai. Neryškių spalvų drabužius pagyvins originalios, spalvingos detalės, aksesuarai.

Svarbiausia – būti ištikimai savo stiliui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)