Julia Roberts

Aktorė, neseniai pristačiusi filmą „Valgyk, melskis, mylėk“, pareiškia, kad niekada nekeis aktorės darbo į kitą, nes mato jame tiek pliusų. „Turiu įdomų darbą: mane aprengia kaip lėlę, o po to smagūs vyrukai dažo man lūpas ir pasakoja visokius gerus pokštus“, - juokauja Julia Roberts.

Justinas Timberlake‘as

Įžymybė, iš muzikos peršokusi į kiną,  dabar dirba iš karto dviejose filmavimo aikštelėse. „Niekas neatsakingas už tai, kaip susiklostė mano karjera. Už tai atsakingas esu tik pats. Nereikia kreipti dėmesio į pašalinius vertinimus. Daryk tai, kas tau patinka, ir tai bus tavo asmeninė sėkmė“, - pataria Justinas.

Lady Gaga

Lady Gaga – darboholikė. Tik įsivaizduokite, kiek laiko jai užima išėjimas į sceną – kostiumo, šukuosenos ir makiažo sukūrimas! Jau pusantrų metų dainininkė keliauja po pasaulį ir skleidžia savo muziką. „Daug dirbu ne dėl to, kad noriu užsidirbti milijonus ir nuskristi į Havajus. Negalvoju apie pinigus. Ką man su jais daryti? Nusipirkti butą? Kiekvieną uždirbtą dolerį investuoju į savo pasirodymus, į mados verslo plėtrą. Esu įsimylėjusi savo darbą“, - sako Lady Gaga.

Michaelas Douglasas

Nepaisant to, kad aktorius išgyvena sunkų laiką kovodamas su vėžiu, jis toliau dirba. Paskutinis filmas uždirba milijonus, kurie, kaip atvirai prisipažįsta Douglasas, jam dabar būtini. „Man svarbiausia motyvacija yra to, ką darau, aukšta kokybė. Tačiau neslėpsiu, pinigai man taip pat reikalingi“, - sako M. Douglasas.

Rosario Dawson

Rosario Dawson, aktorė, nusifilmavusi „Alexander“ ir „Nuodėmių mieste“, savo karjerą vadina „beprotiška“. „Aš tikra darboholikė ir labai atsakingai žiūriu į darbą. Jaučiu atsakomybę už tai, kad iš viso turiu galimybę vaidinti. Mano požiūris į darbą profesionalus. Toks jis vystėsi nuo pat vaikystės“, - sako Rosario.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją