„Rink kartu su mumis merginas ir moteris, kurios 2009-aisiais ne skandalais, o išradingumu, kūrybingumu, savo talentais bei optimizmu stebino, džiugino ir garsino Lietuvą!“ — tokiu raginimu rinkimus rengiantis žurnalas "Cosmopolitan" šiemet kreipiasi į skaitytojus, kurie iki 2009 metų pabaigos siūlė kandidates į rinkimus „Jauna Žavi Veikli 2009“.

Jauna reiškia ne tik amžių, žavi — ne tik išvaizdą, veikli — ne tik šuolius karjeros laiptais ir dalyvavimą visuose TV projektuose.

Devynių nominacijų kandidatės atrinktos pagal skaitytojų rekomendacijas, jiems patikėta rinkti ir geriausiąsias iš geriausiųjų: iki 2010 metų sausio 20 dienos vyks balsavimas "Cosmopolitan" interneto svetainėje.

Skaitytojų pasiūlytos kandidatės į rinkimų “Jauna Žavi Veikli 2009” nominacijas

JŽV metų debiutas
Moterys, apie kurias gal ir buvome girdėję, bet tik 2009-aisiais įsidėmėjome: Goda Andriūnaitė, Šorena Džaniašvili, Iveta Lukošiūtė, Vaida Petraškaitė, Julita Varanauskienė, Justė Zinkevičiūtė.

JŽV metų scenos atradimas
Moterys, kurioms ir anksčiau plojome, bet 2009-aisiais pratrūkome ovacijomis: Justė Arlauskaitė–Jazzu, Lauryna Bendžiūnaitė, Ona Kolobovaitė, Inga Norkutė, Edita Užaitė, Justina Žemaitytė.

JŽV metų TV veidas
Moterys, kurias išvydę ekrane 2009-aisiais neperjungėme kanalo: Vaida Genytė, Nomeda Marčėnaitė, Rūta Mikelkevičiūtė, Aistė Paškevičiūtė, Ugnė Skonsmanaitė, Rimantė Valiukaitė.

JŽV metų balsas
Moterys, kurios 2009-aisiais traukė mus klausytis ir išgyventi tai, ką girdime: Audrė Kudabienė, Nomeda Marčėnaitė, Rūta Sinkevičienė, Aistė Smilgevičiūtė, Gražina Sviderskytė, Jurga Šeduikytė.

JŽV metų plunksna
Moterys, kurios 2009-aisiais žodžių veltui nešvaistė: Laura Sintija Černiauskaitė, Laima Lavaste, Little Miss Sunshine, Laisvė Radzevičienė, Kristina Sabaliauskaitė, Daiva Vaitkevičiūtė.

JŽV metų rekordas
Moterys, kurios 2009-aisiais guldė ant menčių pasaulį sporto arenose: Laura Asadauskaitė, Margarita Čiuplytė, Lina Grinčikaitė, Jovita Jutelytė, Simona Krupeckaitė, Rita Pivoriūnaitė.

JŽV metų idėja
Moterys, kurių sumanymai 2009-aisiais suteikė naujų spalvų madai, kinui ir teatrui: Greta Akcijonaitė, Anželika Cholina, Dalia Ibelhauptaitė, Viktorija Jakučinskaitė, Kristina Kruopienytė, Giedrė Žickytė.

JŽV metų angelas sargas
Moterys, kurių dėka 2009-aisiais neblėso mūsų tikėjimas gyvenimu ir žmonių gerumu: Renata Gaidienė, Nomeda Marčėnaitė, Eglė Mėlinauskienė, Edita Mildažytė, Erika Umbrasaitė, Agnė Zuokienė.

Jauna žavi veikli 2009
Moterys, kurios 2009-aisiais buvo ryškiausios: Justė Arlauskaitė - Jazzu, Šorena Džaniašvili, Karina Krysko, Rūta Mikelkevičiūtė, Inga Norkutė, Aistė Paškevičiūtė, Ugnė Skonsmanaitė, Rūta Ščiogolevaitė, Edita Užaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją