Prieš 45 metus jaunas pilotas Vladimiras Serkovas iš Novosibirsko užgrobė lėktuvą An-2 ir Stepnaja gatvėje taranavo daugiabutį. Savižudžio sprogdintojo taikinys buvo jo paties šeima – žmona ir mažasis sūnus, uošvė ir uošvis. Tokiu būdu vyras nusprendė atkeršyti žmonai, kad ji paliko jį ir išėjo kartu su vaiku gyventi pas tėvus. Tačiau galiausiai žuvo visiškai svetimi žmonės. Įskaitant tris mažus vaikus. Jų motinos taip pat tapo šios tragedijos aukomis, rašoma sibreal.org.
Paskutinis reisas
Sekmadienio rytas. Laikrodis rodo 8 valandas 20 minučių. Lengvasis vienmotoris lėktuvas An-2, geriau žinomas tarp žmonių paplitusiu „kukurūzniko“ pavadinimu, nusitaiko į daugiabutį namą ir taranuoja jį maždaug ties trečio aukšto laiptų aikštele. Motoras įlekia pro vieno iš butų miegamojo langą. Atlūžusios uodegos konstrukcijos su trenksmu krenta prie laiptinės durų. Užsiliepsnoja iš prakiurusių bakų išsilieję degalai. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)