Penkių vaikų mama, daugybę metų visą dėmesį skyrusi šeimai ir šiek tiek pamiršusi save, o gal skyrybų skausmą išgyvenusi, naują gyvenimo etapą pradedanti žavinga moteris, kuriai reikia tik nedidelių pokyčių, suteiksiančių pasitikėjimo savimi ir paskatinsiančių dar labiau save pamilti – naujos Delfi TV laidos „Pokyčių istorija“ žiūrovai išgirs skirtingas herojų istorijas ir priežastis, paskatinusias juos keistis.

Kiek pasitikėjimo savimi gali suteikti nauja šukuosena, makiažas ir tinkamai parinktas stilius, įrodys laidos herojų įvaizdžiu pasirūpinsiantys plaukų meistrai, profesionalūs visažistai ir stilistai. Pokyčių link dalyvius lydės laidos vedėja Gintarė Eimantaitė – priauginamų plaukų salono savininkė ir grožio ekspertė, kuri kiekvieną dieną susiduria su moterų pokyčiais. Būtent tai ją ir įkvėpė šiai laidai, mat maži pokyčiai kartais padaro itin daug.

Kaip išsirinkti tinkamą šukuoseną pagal veido formą, kaip makiažo pagalba paryškinti veido bruožus ir paslėpti trūkumus, kokių klaidų nedaryti kuriant savo įvaizdį – naudingų grožio bei stiliaus patarimų sulauks ne tik laidos herojai, bet ir žiūrovai, kurių laidoje taip pat laukia ir įdomūs pokalbiai su žinomais žmonėmis.

„Kiekviena „Pokyčių istorijos“ laida – tai įdomi, išskirtinė istorija, kurioje laidos herojai atvirai papasakos savo gyvenimo vingius ir priežastis, dėl kurių jie pasiryžo išvaizdos bei įvaizdžio pokyčiams. Vieniems stimulu keistis tapo skyrybos, kitiems – pasitikėjimo savimi stoka, laukiantis darbo pokalbis ar santuokos įžadų atnaujinimas.

Kiekvienoje laidoje žiūrovų laukia ir inspiruojantys visuomenei puikiai žinomi žmonės, kurie dalinsis savo gyvenimiška patirtimi bei patarimais. Tikimės, kad ši laida pokyčiams įkvėps ir keistis kol kas dar nesiryžtantiems, tačiau pokyčių norintiems laidos žiūrovams“, – apie netrukus Delfi TV kanale pasirodysiančią laidą pasakoja jos prodiuserė Gintarė Kreipavičiūtė.

Naują Delfi TV laidą „Pokyčių istorija“ žiūrėkite nuo balandžio 4 dienos, kiekvieną sekmadienį 15:30 val.

Delfi TV – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)