Iš tikrųjų, tai nėra nei pirmas, nei paskutinis toks atvejis. Žmonės išgarsėja dėl kokios vienos jų gyvenimo detalės, džiaugiasi populiarumu, o jam staiga išblėsus nebeturi ką veikti ar net puola į depresiją.

Mee žagsulys buvo neįprastas todėl, kad truko penkias savaites ir buvo labai dažnas – net 50 žagtelėjimų per minutę. Tai, žinoma, stipriai kenkė jaunos merginos gyvenimo kokybei. Tuo tarpu įvairios televizijos laidos vertėsi per galvas, kad tik prisikviestų Mee pas save. Ir mergina, skatinama tėvų, ėjo visur. Kaip manoma dabar, ji manė, kad tai padės jai išgarsėti ir, galbūt, praturtėti.

Bet kiek laiko galima klausyti žagsinčios merginos? Vos po kelių savaičių Mee nebebuvo naujiena ir žiniasklaida perėjo prie naujų temų. Gydytojai nusprendė išbandyti tureto sindromui skirtus vaistus ir šie jai padėjo – žagsulys dingo! Tiesa, tuomet vaistų gamintojai neteisėtai naudojo Mee atvaizdą reklamai.

Kodėl mergina taip nemaloniai žagsėjo? Na, gydytojai negali tiksliai atsakyti. Jų hipotezė – tai buvo pasikartojančių nervinių signalų sutrikimas, todėl jai padėjo tureto sindromui skirti vaistai. Tačiau kitiems žmonėms taip gerai nepasiseka. Mee žagsėjo tik 5 savaites, o štai britas Christopheris Sandsas žagsėjo net 27 mėnesius. Žagsulys buvo toks skausmingas ir dažnas, kad jis sunkiai valgė ir miegojo. Vėliau buvo išsiaiškinta, kad vyro smegenyse yra auglys. Operacija, kurios metu auglys buvo pašalintas, išgydė Sandso žagsulį.

Tuo tarpu amerikietis Charlesas Osborneas žagsėjo nuo 1922 iki 1990 metų. Skaičiuojama, kad per šį laiką jis žagtelėjo net 430 milijonų kartų. Pats Osborneas mano, kad viskas prasidėjo, kai jis kėlė šerną. Pastangos pakelti sunkų žvėrį baigėsi trūkusia kraujagysle smegenyse. Osborneas vėliau išmoko kvėpuoti kartu su žagsuliu, kad bent jau neskleistų garsų, tačiau pats sakė, kad tai vis tiek yra kančia. Žagsėjimas baigėsi 1990 metais – vieneri metai prieš Osborneo mirtį.

Tuo tarpu Mee istorija baigėsi tragiškai. Vos pasibaigus žagsėjimui 2007 metais Mee pabėgo iš namų. Nebežagsinti mergina klajojo po JAV, susirado vaikiną ir naują pinigų prasimanymo būdą. 2010 metais internete užkalbinusi 22 metų vaikiną, ji jį nusiviliojo už apleisto namo, kur du jos bendrai jį nušovė. Dabar visi kali iki gyvos galvos.