„Grožio procedūros neabejotinai yra skirtos puoselėti ne tik mūsų išorę, bet ir vidų. Šiuolaikinės moterys vis dažniau tai supranta ir laisvą minutę ar net pietų pertrauką skiria būtent grožio procedūroms. Po jų ne tik atrodo, bet ir jaučiasi gražesnės ir pailsėjusios. Tačiau tam labai svarbu pasirinkti ne tik malonią procedūrą, bet ir gerą meistrą“, – pranešime spaudai sako masažų, spa ir grožio paslaugų el. parduotuvės „Pasiutus Lapė“ atstovė Skaistė Tebelškienė.

Tokiam požiūriui pritaria ir nuolatiniame veiklos sūkuryje besisukanti reklamos specialistė, visuomenininkė, dainininkė Dovilė Filmanavičiūtė. Ji įsitikinusi, kad moters išvaizda tiesiogiai priklauso nuo jos vidinės savijautos.

Kas, jūsų nuomone, yra graži moteris?

– Man gražios tokios moterys kaip Michele Obama, Beyonce, Adele, Ellen Degeneres. Tai jos puošia sukneles, o ne suknelės jas. Jų asmenybės, gerumas, intelektas, talentas gelbsti pasaulį. Šalia jų žmonės tampa geresni, jų žodžiai gydo. Aš dažnai sakau, kad tam tikrus fizinius savo netobulumus mes galime visai lengvai pakoreguoti arba tiesiog užmaskuoti. Savo sielos, deja, neužmaskuosi niekuo. XL dydžio širdis svarbiau už S dydžio suknelę. Būtent tai, mano nuomone, turėtų būti kiekvienos gražios moters siekiamybė.

Kas gali sugadinti visą moters gožį?

– Sakyčiau, kad perskaitytų knygų trūkumas. Visgi nesimaivydama turiu prisipažinti, kad kelios detalės man yra labai svarbios. Kaip „Tėvę mūsų“ privalome žinoti, kad sveiki ir prižiūrėti plaukai, tvarkingi antakiai ir dantys bei nagai yra sėkmingos dienos garantas. Taip pat stengiuosi vengti „balto kaklo ir rudo veido“ efekto.

Ką patartumėte moterims, kurios nori būti gražios?

– Atraskite savo grožio profesionalą ir juo pasitikėkite. Nepamirškite, kad svarbiau kokybė, o ne kiekybė. Galų gale, nepagailėkite pinigų geram raudonam lūpdažiui ir brangiems bateliams.

O jūs savo išvaizda rūpinatės pati, ar kreipiatės į grožio specialistus?

– Esu atradusi savo profesionalus, kurių nepaleisčiau, net jei reikėtų įsikibti jiems į kojas. Leidžiu jiems dirbti savo darbą, o pati tiesiog tuo mėgaujuosi ir nesuku sau galvos. Tiesa, kokią nors sraigių syvų kaukę namuose užsidedu ir pati. Bet eiti į grožio studiją man yra savotiškos atostogos ir tuo pačiu priminimas nepamiršti savęs, tad namuose grožio saloną žaidžiu tikrai labai labai retai.

Kokias grožio procedūras pati mėgstate labiausiai?

– Esu blondinė apsimetėlė, todėl kartą per mėnesį skuodžiu pas savo plaukų meistrą. Kartą per mėnesį keliauju ir pas savo kosmetologę, kuri dirba su jūros dumbliais iš Bretanės. Kaukės, veido masažas – mano geriausias poilsis. Stengiuosi nepamiršti viso kūno masažų, nes esu iš tų žmonių, kurie visa įtampą sukaupia pečių juostos srityje, ir tai pajuntu nemaloniausiais būdais.

Ką visada galima surasti jūsų kosmetikos priemonių krepšelyje?

– Gerą veido toniką, gerą drėkinantį kremą, gerą makiažo pagrindą, blakstienų tušą, skaistalus, perlų pudrą, kad švytėčiau, kelių rūšių lūpų dažus ir priklijuojamas blakstienas.

Gyvenant įtemptu ritmu svarbu mokėti atsipalaiduoti. Kas jums padeda tai padaryti?

– Atsipalaiduoju gamindama, dainuodama, skaitydama ir žiūrėdama filmus. Tai yra mano pabėgimo pasaulis ir, tiesą pasakius, jis man kur kas mielesnis už bet kokias grožio procedūras. Nors gal ir meluoju. Dar nebuvo tokios bėdos, kurios neišsprendė dvi valandos grožio kėdėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)