Fotografijos mokslus Didžiojoje Britanijoje baigusi mergina savo įspūdingomis kelionių nuotraukomis sužavėjo ne tik socialinių tinklų „Instagram“ ir „Facebook“ vartotojus, bet ir turtingus verslininkus. Dabar jie patys kviečiasi Karoliną ir Marco bei siūlo jiems apsistoti didžiausių viešbučių ištaigingiausiuose kambariuose. Už visą šią prabangą porai net nereikia mokėti, tereikia gražių nuotraukų.

Tūkstančius sužavėjusios fotografijos

Į išsvajotąją kelionę po Azijos šalis lietuvė su vaikinu leidosi praėjusių metų rudenį. Karolina DELFI jau pasakojo, kaip sunkiai ji dirbo norėdama susitaupyti pinigų ilgai išvykai, tačiau jos vargai nenuėjo perniek.

Pora jau aplankė Maroką, Mianmarą, Kambodžą, Vietnamą, Šri Lanką.

Straipsnių apie Karolinos ir Marco kelionę ir įspūdingas nuotraukas pasirodė ne tik Lietuvos, bet ir užsienio žiniasklaidoje. Po jų labai išaugo poros sekėjų socialiniuose tinkluose.

„Tuomet į mus pradėjo kreiptis kompanijos ir siūlyti bendradarbiavimą. Kai išvykome iš Kambodžos, mūsų jau laukė darbas su „JW Marriott“, vieno mėnesio reklaminis darbas su „Fusion“ viesbučių tinklu penkiose skirtingose vietose Vietname ir daug kitų darbų“, - pasakoja Karolina.

Svajonių darbas

Žiūrint į Karolinos ir Marco nuotraukas atrodo, kad jie gyvena svajonių gyvenimą.

„Daug kas gali pagalvoti, kad mes tik nuolatos poilsiaujame, bet iš tiesų įdedame labai daug pastangų į kiekvieną kadrą.

Būdavo dienų, kai keldavomės 4 val. ryto ir eidavome miegoti apie tik gerokai po vidurnakčio. Tačiau darbas mums yra tiesiog malonumas, nesvarbu, kiek savo laiko į jį investuojame“, – pasakoja šiuo metu Šri Lankoje apsistojusi fotografė. Ši šalis nebuvo jų kelionės maršrute, tačiau gavę pelningą užsakymą, Karolina ir Marco nutarė pakeisti savo planus.

„Šiuo metu mūsų grafikas yra visiškai užpildytas. Nuo kovo mėnesio mes esame apsistoję tokiose vietose, už kurias būtume sumokėję daugiau kaip 20 000 JAV dolerių. O mums dar už tai mokėjo! Ne tik užsidirbome, bet ir patyrėme neužmirštamų akimirkų ir įspūdžių“, – pasakoja Karolina ir užsimena, kad poros pajamos per mėnesį siekia keturženklę sumą.

Po Šri Lankos pora planuoja vykti į Tailandą, ten jau laukia dar vienas darbas. Vasarą jų planuose – Europa, nes jau gavo užsakymų ir iš Italijos turizmo kompanijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)