„Mėginu įtikinti visą žmoniją nebeskusti pažastų ir kojų plaukų“, – tikina M. Mikenas vaizdo įraše, kuris neseniai buvo paskelbtas internetinėje platformoje „YouTube“. „Aš tik noriu įkvėpti kitus daryti dalykus, kurie tinkami jiems, elgtis taip, kad jie jaustųsi patogiausiai“, – savo idėja dalinosi ji. Jos manymu, laikas – pirmoji priežastis, dėl kurios ji nusprendė nebesiskusti.

Dar viena priežastis, dėl kurios ji nusprendė puoselėti natūralų grožį – jai būnant 11 ar 12 metų mergaite patirtas priekabiavimas per sporto užsiėmimus dėl plaukuotų kojų. Mergina nusprendė džiaugtis natūraliu savo grožiu ir nebedaryti to, ko iš jos tikisi visuomenė.

M. Mikenas tikina, kad jos gyvenimo draugui toks jos sprendimas patinka, jis mano, kad ji bet kuriuo atveju atrodo dailiai.

„Noriu, kad niekas nesigėdytų savęs, – patikino ji. – Manau, nesąžininga, kad žmonės gėdijasi savęs, reikia daryti tai, kas suteikia galimybę jaustis gerai.“

Mergina pripažįsta, kad šis kelias gali pasirodyti patrauklus ne visoms merginoms, tačiau ji pati tvirtai tuo tiki. „YouTube“ paskelbtas vaizdo įrašas jau peržiūrėtas per 200 tūkst. kartų.

A post shared by Morgan Mikenas (@i_am_morgie) on Mar 24, 2017 at 1:11pm PDT

A post shared by Morgan Mikenas (@i_am_morgie) on Apr 11, 2017 at 7:31pm PDT

A post shared by Morgan Mikenas (@i_am_morgie) on Mar 17, 2017 at 2:40pm PDT

A post shared by Morgan Mikenas (@i_am_morgie) on Mar 6, 2017 at 4:08pm PST

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)