Ji

Ji gimė manikiūristės ir mašinisto šeimoje. Mama dar vaikystėje mergaitę rengdavo ketvirtojo dešimtmečio retro stiliumi, nes buvo senų Holivudo filmų gerbėja. Dukrai taip pat įskiepijo meilę auksiniams retro laikams. Nors vaikystėje svajojo tapti balerina, mergina baigė kostiumo istorijos studijas ir tapo dizainere. Dažnai savo kūrinius demonstruodavo ir pati.

Būdama aštuoniolikos ji įsidarbino striptizo bare. Tačiau savo darbu nebuvo labai patenkinta: jai pasirodė, kad paprastame stiptizo šokyje trūksta originalumo, taigi mergina susikūrė vintažinį įvaizdį, alsuojantį retro laikmečiu. Užsitempė gundančias kojines, ilgas pirštines ir pradėjo vilioti klientus. Pozuodama kaip retro laikų žvaigždė, laikui bėgant ji tapo tikru modeliu.

Nors moteris kasdien dėvi korsetą, ji susimažino savo liemens apimtį iki 56 cm, o įsispraudusi į korsetą, liemenį suplonina dar 14 cm! Tačiau visame pasaulyje moteris yra labiausiai žinoma kaip burleskos šokėja, kurios dėka 1992 m. šis šokis atgimė ir toliau sparčiai populiarėja. „Aš striptizą vėl paverčiau gundymo menu“, – sako moteris, vardu Dita von Teese.

Jis

Jis ilgą laiką buvo jos gerbėjas ir jos internetinio puslapio narys. Tačiau šis vyras – ne eilinis seilę varvinantis „fanas“, o kontroversišku elgesiu ir išvaizda garsėjanti roko žvaigždė. Sakoma, kad jis daro labai blogą įtaką jaunimui. Jo dainų žodžiai makabriški, o muzika skatina smurtą, narkotikų vartojimą, savižudybę ir aukština mirtį.

Pats vyras save tapatina su šėtonu, kitaip sakant, maištaujančiu angelu, kuris norėjo tapti pačiu Dievu, ir dėl to buvo išspirtas iš dangaus. Šis vyras stengiasi šokiruoti žmones įvairiais būdais, nes, jo žodžiais tariant, nori priversti mąstyti. Jo vardas Marilyn Manson.

Šokiruojanti pora

Vieną dieną Marilyn Manson išdrįso Ditos von Teese paprašyti nusifilmuoti jo muzikiniame vaizdo klipe. Nors dėl tam tikrų priežasčių moteris negalėjo įgyvendinti rokerio prašymo, jie apsikeitė kontaktais, o per Mansono trisdešimt antrąjį gimtadienį Dita atvažiavo į svečius ir atsivežė butelį absento. Nuo to vakaro jie tapo pora. Žiniasklaida iš karto įsimylėjėliams prilipdė gražuolės ir pabaisos etiketę.

Beje, paparacams niekuomet nepavyko užfiksuoti porelės, vilkinčios paprastais drabužiais, t. y. džinsais ar treningais. Negana to, jiedu žiniasklaidai prisipažino, kad netgi namuose nepersirengia patogesniais drabužiais ir nenusivalo savo fantasmagoriško makiažo – absoliučiai visur lieka ištikimi savo stiliui.

„Na, galbūt aš naudoju truputį mažiau kosmetikos, kai nereikia niekur eiti, tačiau niekuomet gyvenime nesu apsivilkusi džinsų. Beje, Mansoną aš vadinu ne tikruoju jo vardu – Brajenu, o sceniniu slapyvardžiu – Merlinu. Kai kurie jo gerbėjai klykia – Brajenai, Brajenai, tačiau jis niekuomet nekreipia dėmesio: šiuo vardu vyrą vadina tik jo mama ir tėtis“, – atviravo Dita. Taip pat moteris žurnalistams atskleidė sėkmingos meilės paslaptį – reikia būti kiek įmanoma seksualesnei. Juodaplaukė burleskos šokėja teigė, kad laukinį rokerį galima lengvai pažaboti dėvint korsetus ir kojines.

„Paprasčiausiai pasakykite savo vyriškiui, kas jums patinka. Miegamajame būkite valdovė. Vartokite daugiau nešvankių žodžių“, – dalijo patarimus Dita. O Mansonas prisipažino, kad mylimoji išpildė visas jo vaikystės svajones: „Mane ji nepaprastai traukia, nes augdamas žavėjausi trečiojo dešimtmečio merginų nuotraukomis, paveikslėliais, kuriuos matydavau Tomo ir Džerio komiksuose, be to, mano mama mėgdavo vaikščioti po kambarį užsitempusi kojines ir apsiavusi aukštakulniais. Dabar aš draugauju su retro žvaigžde, taigi man nebereikia pornografinių žurnalų. Be to, aš ir pats galiu pasimatuoti jos kojines“.
Marilyn Mansonas ir Dita Von Teese

Vestuvės!

Po trijų metų draugystės Merlynas priklaupė ant vieno kelio prieš Ditą jųdviejų namuose Los Andžele, padovanojo senovinį trečiojo dešimtmečio žiedą su septynių karatų deimantu ir paprašė tapti jo žmona. Kai pora tuokėsi, Merlinui buvo trisdešimt šešeri metai, o Ditai – trisdešimt treji.

Nors žiniasklaida tikėjosi, kad poros vestuvės primins akiplėšišką vampyrų šou, iš tiesų šventė nustebino nepaprasta elegancija. Ceremonija vyko senovinėje Airijos pilyje, kur po gotikinėmis arkomis iš karto po vidurnakčio Dita ir Marlynas vienas kitam prisiekė amžiną meilę. Beje, Dita buvo pasipuošusi violetine šilkine garsiosios drabužių dizainerės Vivienne Westwood kurta suknele.

Pasakos pabaiga

Tačiau nepraėjus nė metams santuoka žlugo. „Aš buvau visiškai sugniuždytas, – pasakoja įskaudinta roko žvaigždė, – ji pavogė mano sielą. Aš esu menininkas, kūrėjas, o būdamas su ja negalėjau nei rašyti, nei tapyti, nei kurti muzikos“. Dita stengėsi pakeisti Merlino miego įpročius, o vyrą didžiausias įkvėpimas aplanko naktį, tarp trečios ir penktos valandos.

Žmonai tokie „lunatikavimai“ labai nepatiko. Be to, dėl įtempto darbo pramogų versle pačiai Ditai dažnai tekdavo nakvoti svetur. Trumpai tariant, porai buvo sudėtinga suderinti savo dienotvarkę taip, kad galėtų ramiai mėgautis vienas kito draugija. Taigi gražuolė ir pabaisa pasuko skirtingais keliais...