Ką tik praūžęs šventinis laikotarpis A. Gadžijevui dar ilgai primins kaip vienu metu buvo ir sunku, ir gera. Jo įkurtoje šokoladinėje kasdien prasisukdavo neregėti kilogramai tikro šokolado.

„Per dieną sunaudodavome 40-50 kilogramų juodojo šokolado, tai per mėnesį 2 tonos 500 kilogramų. Ir tai tik tai juodojo šokolado. O tai yra tik žaliava. Dar į tą šokoladą dedami kiti ingridientai“,- pasakojo Ali.

Nepaisant to, jog plušėti teko iš peties, desertų meistras pripažįsta, jog žiema buvo nepakartojama.

„Žiema buvo gera, daug saldumynų pagaminome. Tikiuosi žmonės liko laimingi, o saldumynai yra labai geras dalykas, kuris palieka geras emocijas“,- šypsojosi A.Gadžijevas.

Tiesa, jeigu kažkam atrodo, jog desertų virtuozas gimė su šokoladu rankoje, klystate. A. Gadžijevas laidoje „Prie pietų stalo“ prisipažino, jog kadaise svajojęs groti tikrai ne virtuvės rakandais.

„Aš visą gyvenimą norėjau groti gitara, paskui norėjau groti saksofonu. Saksu aišku ir grojau, grojau ir tūba, gitara groju ir kartais dabar, nes turiu ją namuose. Tikrai visą gyvenimą norėjau groti gitara, bet turėjau tokį juokingą, tuo metu skaudų įvykį. Mama išvažinėjo kažkur į Turkiją, tie laikai, kai parsiveži kažkokių prekių, parduodi, Gariūnai, turgus ir taip toliau, ir mūsų vaikų klausė, ką kam parvežti. Brolis norėjo teniso rakečių, o aš norėjau gitaros. Ir įsivaizduokit aš visą tą laiką laukiau gitaros, o man parvežė šachmatus. Dar ir dabar nekenčiu jų“- juokėsi A.Gadžijevas.

„Prieš tris metus grįždamas iš Danijos nuėjau ir nusipirkau gitarą. Iš „Youtube“ parsisiunčiau pamokėlių ir pradėjau brazdinti. Tad ateity dar esu pasiruošęs eiti ir mokytis rimtai. Yra toks jausmas, kai nori groti. Nuostabus jausmas. Kažkokį tai gėrį skleidi. Lygiai tas pats yra ir su desertais“,- pridūrė jis.

Laida „Prie pietų stalo“ transliuojama antradieniais, trečiadieniais ir penktadieniais 12.10 val.

Visą laidos įrašą klausykite čia.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!