- Šiuolaikinės moterys stengiasi kuo ilgiau išlikti jaunos. Ką jūs darote, kad atrodytumėte nepriekaištingai? Kokios jūsų grožio paslaptys?

- Stengiuosi išsimiegoti, sveikai gyvenu, naudoju tik kokybišką kosmetiką. Gastrolių metu ne visada turiu laiko apsilankyti sporto salėje, tačiau daug šoku.

- Nemažai garsių pasaulio žmonių yra įsivaikinę našlaičius. Ką jūs apie tai manote? Ar pačiai niekada nebuvo kilusi tokia mintis?

- Negaliu išsakyti vienos nuomonės, kiekvienas atvejis individualus. Priklauso nuo priežasties, kodėl žmogus tai daro. Kas tai? „Piaras“ ar nuoširdus noras išgelbėti vaiką, padovanoti jam savo meilę ir šilumą, pasirūpinti jo ateitimi. Aš mąsčiau apie įvaikinimą, tačiau tai nėra paprasta ir dar nesu tam pasiruošusi, ne dabar.

- Jums patinga būti žinomai, o gal tai tik vieni minusai?

- Žinoma, kad patinka. Aš visą gyvenimą dėl to sunkiai dirbau. Tačiau žinomumas turi ir išvirkščiąją pusę – jis koja kojon žengia su vienatve. Taip, artistai retai kada būna vieni. Tačiau būti ne vienam, ir būti nevienišam – du skirtingi dalykai.

- Kaip jums atrodo, ar gali moteris būti vienodai sėkminga ir šeimoje, ir profesinėje veikloje?

- Taip. Ir aš tuo tikra. Žinau nemažai moterų, kurios sėkmingai derina karjerą ir šeimą bei motinystę.

- Kažkada viename interviu esate sakiusi, kad bijote didelės meilės. Ar nepasikeitė jūsų nuomonė?

- Aš nebijau didelės meilės ir stiprių jausmų, tačiau ko gero tik gyvenimo pabaigoje galėsiu apie tai kalbėti. Žmogaus gyvenime gali nutikti net kelios meilės istorijos. Štai, pavyzdžiui, mano meilė publikai – tai išties stiprus jausmas, ilgai trunkantis, gražus romanas.

- Ką jūs pakeistumėte savo gyvenime, jei turėtumėte tokią galimybę?

- Vienatvę.