- Neseniai pozavote vienam šalies žurnalui, demonstruodama ne tik puikias kūno linijas, bet ir pasitikėjimą savimi. Gal išduosite paslaptį, kaip moterims pamilti save?

Yra nemažai moterų, kurios skundžiasi, jog nėra savimi patenkintos. Jų galėčiau paklausti vieno: ką padarėte, kad jaustumėtės geriau? Tik veikdamas žmogus gali išspręsti savo problemas, pradėti save mylėti.

Man irgi kartais būna sunku, pasitaiko akimirkų, kai savęs nemėgstu. Visos moterys tai išgyvena, tačiau man padeda skaitymas, dvasinis tobulėjimas. Manau, būtent tai yra mano sveikatos šaltinis. Nereikia pavydėti, pykti, vaikščioti susiraukus, skųstis ar gerti saujomis vaistus. Būtina išmokti šypsotis, valdyti savo emocijas. Jei pradedi taip gyventi, pasijunti daug geriau. Receptas - daugiau geros nuotaikos, net jei iš pradžių tenka priversti save šypsotis jėga. Po kurio laiko tai jau pavyksta natūraliai.

Labai daug išmokau iš savo močiutės, kuri kartą man pasakė nuostabų dalyką: depresija - labai prabangi liga, bet aš neturiu kada liūdėti ar sirgti, turiu labai daug veiklos.

- Patekusi į pramogų pasaulį, atsidūrėte ir dėmesio centre. Aptariami Jūsų santykiai su jaunesniu draugu Deividu. Kaip Jums pavyksta susitaikyti su nerimstančiomis apkalbomis?

Įsivaizduokite situaciją, jog einu gatve tarp daugybės visiškai man svetimų žmonių ir staiga pribėgusi prie vieno jų paklausiu – „Ką tu apie mane galvoji?“ Jis man pasako savo nuomonę, tada bėgu prie antro, trečio, užduodu tą patį klausimą ir įdėmiai klausausi kiekvieno atsakymo.

Visi mes turime savo nuomonę ir galime ją išsakyti, tačiau nereikia to sureikšminti. Gerbiu kitų nuomonę, nesvarbu kokia ji, net jei esu smerkiama, bet per daug dėmesio į ją nekreipiu, juk tie žmonės manęs nepažįsta. Svarbiausia yra tai, ką mano apie tave tavo artimieji, o gandai – tiesiog neišvengiama gyvenimo dalis.

Deividas – mano vyro idealas. Jis yra be galo tvarkingas, galbūt tokių vyrų yra, tačiau, manau, tai labai retas atvejis.

- Esate labai sportiška, sakykite daug laiko skiriate mankštai? Gal reguliuojate mitybą?

Turiu pripažinti, kad mitybos nereguliuoju. Valgau tai, ką noriu, kas patinka. Sportuoju nereguliariai, nes ne visada užtenka laiko. Didžiausias fizinis krūvis tenka šokių aikštelėje, kai su Deividu kuriame choreografiją jo studijoje. Rodome pakėlimus, šokių žingsnius, tenka įdėti nemažai pastangų, bet tai yra darbas ir malonumas tuo pačiu. Be to, su juo šokame ne tik studijoje, apsilankome įvairiuose renginiuose, dalyvaujame projektuose. Šokis – mano sportas.

- Pastaruoju metu daug laiko praleidžiate šokių aikštelėje ir dažniau esate linksniuojama kaip šokėja, o ne kaip aktorė...

Atrodo, kai sudalyvauji kokiame nors projekte, staiga tau priskiria dar kelias papildomas profesijas. Nesu profesionali šokėja, režisierė ar choreografė, aš – aktorė. Dirbu teatre kaip ir anksčiau, vakarais statome spektaklius, o dieną skiriu laiką kitai veiklai, kurios turiu nemažai.

Su Deividu esame gera komanda. Mums gerais sekasi, nes mūsų choreografija nėra tik judesiai - tai idėja, mintis, prasmė. Jis yra atsakingas už judėsimų pritaikymą žmogui, kuris anksčiau nėra bandęs šokti. Profesionaliu šokėju per kelias pamokas netampama, tačiau norime pamokyti žmogų išpildyti šokį visomis prasmėmis – aktorine, judesio, jausmo. Siekiame, kad žmogus jaustųsi gerai.

- Ateityje planuojate išbandyti save dar kokioje nors srityje?

Pastaruoju metu turiu labai mažai laisvo laiko, ne viskam jo užtenka, bet mano galvoje sukasi labai daug idėjų. Visų pirma norėčiau jas realizuoti, o tik vėliau pasakoti, dalintis įspūdžiais.

Šiuo metu mokausi kovoti su savo vidine baime. Vaikystėje skendau ir po to visada bijojau panerti. Mokėjau plaukti, tačiau tik laikydama galvą virš vandens. Neseniai pradėjau lankyti baseiną, dirbti su treneriu, kuris išmokė mane nardyti. Įveikti savo vidinius barjerus yra nuostabu. Be to, plaukimas yra labai geras atsipalaidavimo būdas - tai sportas ir joga viename, kai plaukioji dingsta tave kamuojančios mintys.