Bus plakami kokteiliai ir vyks karaokė, praneša dailymail.co.uk.

Kadangi ir sesuo Pippa, ir princas Harry garsėja kaip vakarėlių mėgėjai, jie neleis Kembridžo hercogienei Catherine atšvęsti trisdešimtojo gimtadienio be fanfarų. Juodu pasirūpins, kad būsimoji Anglijos karalienė į ketvirtą dešimtį įžengtų su trenksmu.

Kaip žurnalui „Grazia“ atskleidė „šaltinis iš karališkos aplinkos“, Pippa ir Harry organizuoja gimtadienio vakarėlį devintojo dešimtmečio tema, kuriame netruks kokteilių ir karaokės dainų. Žurnalo teigimu, Pippos ir Harry „slaptai organizuojamas vakarėlis“ Kate garbei turėtų įvykti šį savaitgalį.

Trisdešimtmečio išvakarėse K. Middleton su sutuoktiniu turėtų dalyvauti Stepheno Spielbergo juostos „Karo žirgas“ („War Horse“) premjeroje. Po jos karališkoji pora dalyvaus labdaros vakarienėje, į kurią bilietas kainuoja 10 tūkstančių svarų sterlingų (per 41 tūkstantį litų).

Vėliau Kate ir Williamas pagaliau turės laiko švęsti. Žurnalo „Grazia“ šaltinis samprotavo: „Tam tikra prasme, tai paskutinė Kate galimybė pasilinksminti taip, kaip ji tai darė praeityje, kai tik susipažino su Williamu“.

„Vakarėlis buvo planuojamas ilgus mėnesius. Pippa ir Harry kaip reikiant pasistengė, pasitelkdami į pagalbą keletą draugų. Svečiams buvo išsiųsti atvirukai su prašymais „rezervuoti dieną“, kuriuose pranešama, kad vakarėlis greičiausiai vyks Londone. Turint omenyje žmones, organizuojančius šį renginį, jis neabejotinai bus nuostabus“, - toliau komentavo šaltinis iš karališkos aplinkos.

Devintojo dešimtmečio tema būsimos karalienės trisdešimtmečiui pasirinkta neatsitiktinai – tai dešimtmetis, kai gimė K. Middleton. Tai bus jaukus vakaras „artimiausiems draugams ir šeimos nariams“.

Neabejojama, kad svečių sąraše gausu žvaigždžių, mat prie artimiausių Kate ir Williamo draugų priskiriami netgi Davidas ir Victoria Beckhamai.

Kur konkrečiai vyks gimtadienio puota, dar bus patikslinta vėliau.

Manoma, kad kokteiliais pasirūpins Charlie Gilkesas ir Duncanas Sterlingas – Kate ir Williamo draugai, kuriems priklauso „Maggie's Bar“ ir „Bunga Bunga“ Čelsyje.

Neabejojama, kad draugai ilgai suks galvas, ką galima būtų padovanoti būsimai karalienei. „Grazia“ šaltinis tvirtina, kad K. Middleton paprašė svečių nepirkti jai dovanų, o vietoj to paaukoti labdarai. Vis dėlto manoma, kad pats Williamas šia proga norės įteikti žmonai rūpestingai išrinktą dovaną.

Esą jis ieškojo jai laikrodžio. Taip pat kalbama, kad jaunasis princas užsakė aliejiniais dažais tapytą Kate paveikslą, kuris skirtas pažymėti Kate trisdešimtmetį bei jos, kaip karališkos šeimos narės, pirmuosius metus. Manoma, kad karalienė Elžbieta II anūko žmonai padovanos tiarą iš savo karališkosios kolekcijos.

„Grazia“ straipsnyje teigiama, kad gimtadienio vakarėlis suteiks puikią galimybę Kate išlieti emocijas prieš jos laukiančius sunkius metus. Kitą mėnesį Williamas šešioms savaitėms bus išsiųstas į Folklandą kaip Karališkojo jūrų laivyno sraigtasparnio pilotas. Artimiausioje aplinkoje kalbama, kad Kate vyro nebuvimas labai baugina.

„Bet kokiu atveju, tai bus įvairiapusis vakarėlis, - toliau pasakoja žurnalo šaltinis. - Viena vertus, nebus išvengta visų tų rafinuotų karališkų ceremonijų, kita vertus, Pippa organizuoja šventės kulminacijai surengti karaokę.

Kate reikia pasilinksminti kol ji gali, tad atleistina, jeigu per savo gimtadienį ji garsiai sudainuos keletą „Duran Duran“ ar Madonnos dainų. Juk netrukus po šventės viskas bus pakankamai sunku. Suprantama, kad Kate nervinasi ir ji labai ilgėsis Williamo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)