„Labai gaila, kad negalėjau dainuoti pavasarį vykusioje miuziklo premjeroje – sakė dainininkė, kurios planus anuomet pakoregavo „Eurovizija“. Prisiminusi konkursą, Evelina prisipažino, kad iki jo jau buvo save išmėginusi ne viename amplua, tačiau dabar jaučiasi įgijusi dar daugiau stiprybės ir pasitikėjimo savimi, tuo išsklaidydama bet kokias abejones, ar pavyko per tokį trumpą laiką įsijausti į vaidmenį.

“Kita vertus – Amneris vaidmuo - tai dar vienas iš daugelio pastaruoju metu nuolat mane lankančių iššūkių. Niekada dar nevaidinau princesių, todėl šis vaidmuo man - ne tik naujas išgyvenimas, bet ir nauji pojūčiai, nuolat patiriami dirbant su labai profesionaliu kolektyvu“ – šypsodamasi dėstė E.Sašenko, visiškai nepergyvendama, kad dėl dažnų repeticijų ir kelionių į Kauną liko mažiau laiko miegui ar laisvalaikio pomėgiams.

„Esu visiška maksimalistė ir didelė darboholikė, retai galvojanti apie laimėjimus ar pralaimėjimus. Kai imuosi kokio nors darbo, stengiuosi jį daryti visomis išgalėmis, todėl būnu laiminga galėdama dainuoti ir dovanoti muzikos pajautimo džiaugsmą kitiems“ – tikino dainininkė, kviesdama pamatyti ją dar viename naujame amplua.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją