Mary-Kate ir Ashley Olsen, kurioms dabar dvidešimt penkeri, gailisi, kad jos visiškai neturėjo vaikystės. Tėvai stūmė dukras į TV ir kiną.

Seserys pirmą kartą pasirodė seriale „Pilni namai“ būdamos metukų, o vėliau jų karjera tik dar labiau įsibėgėjo. Vaikystė prabėgo nepastebimai, palikusi prisiminimus tik apie kamerą, filmavimus, repeticijas, vaidmenų mokymąsi...

Interviu Ashley prisipažino, kad iki šių laikų stebisi, kaip jos su Mary-Kate sugebėjo susidoroti su savo šlove mažiausiais nuostoliais.

Ji prisipažįsta, kad ne vieną kartą kreipėsi į psichiatrus dėl skirtingų klausimų ir netgi gydėsi psichiatrinėje ligoninėje dėl nervinių priepuolių, ir, jei ne jos sesuo, ji būtų visiškai žlugusi, kaip savo laiku pop princesė Britney Spears, kurią mama nuo vaikystės tampė po visus įmanomus talentų konkursus, neleisdama nė išsimiegoti ir pažaisti su lėlėmis.

„Mes neturėjome vaikystės. Mūsų tėvai faktiškai ją iš mūsų pavogė, pakeitę suaugusiųjų darbu. Netgi negaliu prisiminti, ar mes turėjome mėgstamų žaislų, - pasakojo Ashley. - Daugelis lengvai prisimintų pirmos lėlės vardą ar mėgstamą žaidimą. Mudviem su seserimi - visiška „amnezija“. Tai nereiškia, kad mums nepirko žaislų, tiesiog neprisimenu, kada mes turėjome laiko žaisti...

Mes dirbome nuo vaikystės. Mūsų dienotvarkė priminė armiją. Mokslai, namų darbai, skrydis į Niujorką, kėlimasis antrą nakties, rytinis šou, kuris filmuojamas penktą ryto, pusryčiai, rytinis šou septintą ryto, interviu nuo dešimtos ir iki ketvirtos. Vakare - mokslai ir miegas ne vėliau devintos vakaro, nes po kelių valandų vėl reikės keltis vidury nakties ir važiuoti į rytinius šou, filmavimus, interviu...“

Mary-Kate Olsen sutinka su seserimi ir mano, kad jos ištvėrė tik todėl, kad, skirtingai nuo Britney, joms buvo lengviau su tuo susidoroti, nes jos visuomet buvo dviese, ir jos moka palaikyti viena kitą, dalintis savo sėkme ir nesėkmėmis.

„Turėti seserį - tikra laimė, - prisipažino ji. - Mes - dvi puselės, ir mes visuomet stengiamės papildyti viena kitą.“

Kad ir kaip būtų, tačiau vaikiškų žaidimų kaina dvynės tapo pačiomis jauniausiomis milijonierėmis Amerikos istorijoje - kai jų honorarai pasiekė šią žymę, seserims buvo po dešimt metų.

TV kanalas RTL įvardijo kasmetines jaunųjų žvaigždžių pajamas. Dvynės kasmet uždirba daugiau nei penkiasdešimt milijonų dolerių. Jų sąskaitoje - daugiau nei penkiasdešimt filmų, kurių daugelį jos pačios prodiusavo.

Mary-Kate labiau domisi kinu, dabar ji filmuojasi juostoje „Siaubingai gražus“. Ashley renkasi karjerą mados pasaulyje. Nepaisant to, kad dvynės pasirinko skirtingus kelius, jos, kaip anksčiau, turi nemažai bendrų projektų: vadovauja mados imperijai, pavadintai „Dualstar Entertainment Group“; jų aprangos ir kosmetikos prekės ženklas, sukurtas specialiai dvyniams, virto verslo gigantu su daugiau nei penkių šimtų milijonų eurų apyvarta, praneša „The New York Post“.

Seserų sukurtas mados ženklas „The Row“ taip pat labai populiarus tarp jaunimo.

Ir nors Mary-Kate bei Ashley banko sąskaitoje jau guli įspūdinga 250 milijonų dolerių suma, merginos nesiruošia sustoti.

Žymiosios dvynės šiais metais uždirbo 48 milijonus dolerių. 39 milijonus seserys gavo iš „Dualstar“ drabužių ir kosmetikos pardavimų.

Nepaisant to, kad Mary-Kate ir Ashley filmavimų grafikas numatytas iki pat 2014 metų, jos įsigudrina plėsti savo mados imperiją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją