Tris kartus „Oskarui“ nominuota 53-ejų Michelle Pfeiffer mažai pasikeitė nuo 1983 m., kai suvaidino kultiniame filme „Scarface“. Kokį stebuklingą kremą ji naudoja? Turbūt gydytojai teisūs – reikia sveikai maitintis ir mankštintis.

Jaunatviškas dainininkas Prince’as taip pat atšventė 53 m. gimtadienį, tačiau atrodo kur kas jaunesnis. Kaip plastikinis...

Susan Sarandon (64 m.) – nesenstanti „Oskaro“ laimėtoja. Pernai ji išsiskyrė su gerokai jaunesniu partneriu, nuo tada dažnai matoma jaunesnių vyrų draugijoje.

Johnny Deppas tikrai neatrodo 48 m. Nuo tada, kai suvaidino filme „21 Jump Street“, tris kartus „Oskarui“ nominuotas aktorius tik gražėja. Gal taip yra todėl, kad vaidina piratą...

71-erių Tina Turner, išsivadavusi iš slogios santuokos, kasmet darosi vis gražesnė ir seksualesnė. Gal ir gyvenimas Pietų Prancūzijoje išeina į naudą?

O štai audringas Lindsay Lohan gyvenimas nepradėjo be pėdsakų. Buvusiai „Disney“ žvaigždei tik 25-eri, o ją be vargo palaikytum mamos seserimi.

Grupės „Black Eyed Peas“ vokalistė Fergie sako, kad dėl praeityje vartotų narkotikų atrodo vyresnė. Jai – 36 m. Na, bet atlikėja turi nuostabų balsą.

Po 10 plastinių operacijų per vieną dieną Heidi Montag atrodo kur kas vyresnė. Dauguma žmonių nesupranta, kam gulti po peiliu, kai ir taip gražiai atrodai. Veikiausiai taip daro tie, kam stinga pasitikėjimo savimi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)