- Ir žiemą, ir vasarą vyksta „Teleloto“ žaidimas. Ar jaučiate, kad atėjus atostogų sezonui kasdienis darbas tampa lyg kažkoks kitoks?

Atostogų laukiu kaip didžiųjų metų švenčių. Man tai – įspūdžių ir netikėtumų kupinas metas. Didžioji jų dalis būna suplanuota, taip pat pasilieku laiko „nuotaikos“, „emocijos“ atostogoms – keliauju įkvėpta draugų potyrių, ką tik skaitytos knygos, ragauto patiekalo...

– Kai jums paskambinau, užsiminėte, kad Lietuvoje būsite vos kelias dienas. Kur ketinate sprukti?

Šiuo metu mintyse jau esu nuostabioje vietoje prie Gardos ežero Italijoje... Netrukus ten ir išvyksiu. Taip pat jau tampa tradicija kasmet aplankyti Prancūziją. Labai pamėgome Viduržemio jūros Žydrąją pakrantę. Ne mažiau romantikos teikia ir Atlanto vandenynas su gausiu jūros gėrybių pasirinkimu. Šiek tiek laiko pasiliksiu ir Lietuvos pajūriui. Man kelionės – kažkas nuostabaus ir nepakartojamo.

– Ko reikia, kad poilsis būtų idealus?

Svarbiausia – pozityvios mintys ir šalia esantys žmonės. Dažniausiai tai būna laiko patikrinti draugai ir šeima. Smagu ilsėtis sodyboje ar tiesiog skanauti mamos gaminto maisto bei džiaugtis buvimu kartu su šeima.

– Savo darbinę karjerą pradėjote kaip TV1 diktorė, vėliau jus matėme barmenės Vikos vaidmenyje populiariame seriale „Nekviesta meilė“, Audriaus Juzėno filme „Getas“, Kristijono Vildžiūno juostoje „Aš esu tu“, reklamose, o dabar kiekvieną sekmadienį žmonėms padedate džiaugtis sėkme „Teleloto“, dar dėstote iškalbos meną Vilniaus dizaino kolegijoje. Kuris darbas jums – pats tikriausias sielos džiaugsmas?

Visi televizijos projektai kupini iššūkių ir malonaus jaudulio. Kiekvieną kartą pasirodydama TV eteryje jaučiu didžiulę atsakomybę prieš žiūrovus, todėl įtampa ir noras pasirodyti kuo geriau skatina tobulėti. Dėstydama studentams ir pati mokausi iš jų, šį laiką itin vertinu, net nevadinu jo darbu. Tai veikiau abipusiai naudingi informacijos mainai.

– Tačiau esate sakiusi, kad jums dar trūksta studijų, tad Vilniaus universitete nusprendėte studijuoti žurnalistiką. Kam jums jos prireikė?

Žurnalistikos studijas baigiau 2009 metais. Mane visada domino žurnalistika, tiesiog atsiradus progai pratęsti studijas, pasinaudojau šia galimybe. Nemėgstu diletantų, kurių kaip niekada gausu televizijos eteryje. Dabar esu diplomuota kultūrinės veiklos administratorė, aktorė ir žurnalistė.

– Kuris darbas – aktorės ar žurnalistės – jums atrodo patrauklesnis?

Labai džiaugiuosi kiekvienu profesiniu pasiūlymu ir neturėjau progos net susimąstyti, kas mieliau. Man smagu, kad kviečia, kad yra veiklos. Dar net neplanavau būti aktore, kai studijavau kultūrinės veiklos vadybą, o kai nusprendžiau tapti aktore, negalvojau apie žurnalistiką. Džiaugiuosi, kad gyvenimas pateikia netikėtų įžvalgų ir pasirinkimų.

– Kuo jus žavi darbas aistringų emocijų nestokojančiame žaidime „Teleloto“?

Laiminčių ir laimingų žmonių vesdama laidą sutinku daugiau nei pralošusių. Be to, ir mažiau laimėję žaidėjai dažniausiai išlieka puikios nuotaikos. Taigi laikas, praleistas filmavimo metu, būna išties smagus. Esu labai empatiška, todėl jaučiuosi laiminga, kai kitiems sekasi. Su kiekviena kito žmogaus teigiama emocija tampu laimingesnė ir pati.

– Ar pačiai dažnai tenka sukti galvą, kaip čia prasimanius daugiau pinigų?

Pinigų niekada nebūna per daug, aš savo poreikius derinu prie pajamų.

– Ar apskritai jums sekasi loterijoje?

Esu pasirašiusi sutartį, jog aš ir artimiausi mano šeimos nariai negali žaisti loterijoje. Anksčiau, dar gyvendama Naujojoje Akmenėje, retkarčiais su mama pirkdavau loterijos bilietus ir pavykdavo laimėti.

– Kokią didžiausią sumą pavyko laimėti?

Įspūdingų laimėjimų nebuvo, todėl didžiausios laimėtos sumos nepamenu.

– Ar tikite posakiu – kam nesiseka loterijoje, tam sekasi meilėje?

Taip sakoma, bet į laidos filmavimą atvažiuoja gražios, gausios ir laimingos šeimos. Aš taip pat gyvenu gražioje ir laimingoje šeimoje.

Draugiškai ir nuoširdžiai bendraujame su sužadėtinio dukra Urte. O daugiau telieka man...

– Ar tikite, kad dideli pinigai gali atnešti laimę?

Kas kaip tą laimę įsivaizduoja. Vienam laimė – nusipirkti nekilnojamo turto, kitam – pavalgyti. Laimės sąvoka kiekvienam vis kita. Tarkime, jei žmogus serga sunkia liga, tai tikiu, kad dideli pinigai padarys jį laimingesnį, nes atvers galimybę išbandyti keletą gydymo būdų, nusipirkti brangių vaistų.

– Pasvajokite – ką darytumėte, jei laimėtumėte milijoną?

Pasvajokime... Keliaučiau aplink pasaulį, pasiūlyčiau dalį laimėtos sumos artimiesiems. Visi mes turime norų, ir pinigų leidimo būdai nėra didžiausias galvosūkis. Sunkiau būtų nuspręsti, kur investuoti gautas lėšas, kad laimėjimą būtų galima tik padidinti, o ne iššvaistyti.

– Kas geriau – pačiai išlošti milijoną ar turėti vyrą milijonierių?

Neįmanoma turėti kito žmogaus. Geriau pačiai prisiimti atsakomybę už savo laimėjimus ar nesėkmes.

– Kam jums labiausiai negaila leisti pinigų?

Šeimai. Artimiesiems, mamai, sesei, krikšto dukrai. Kelionėms.

– Ar laikote save azartišku žmogumi?

Aš valdau azartą, o ne jis mane. Mano azartiškas būdas atsiskleidžia prie automobilio vairo, žiūrint pasaulio „Formulės 1“ automobilių lenktynių čempionatą. Planuose – nuvažiuoti į Monako lenktynes. Miesto lenktynės čempionate vos kelios, todėl neįmanoma numatyti jų rezultato. Mažiausia klaida garantuoja pasitraukimą iš varžybų.

– Kokiomis dar savybėmis jaučiatės apdovanota likimo?

Privalumas – atsakomybės jausmas ir mokėjimas sulaukti tinkamo momento. Imlumas naujovėms, tikslo siekimas, reikalavimas to paties iš kitų.

– Kokiems iššūkiams esate atvira ir kokiems nė už ką nesiryžtumėte?

Niekada savo noru nešokčiau su guma nuo kokio aukšto pastato stogo, manau, kvaila rizikuoti savo gyvybe siekiant patirti aštrių emocijų. Jaučiuosi atvira ekspromtui.

– Kuo norėjote būti mokydamasi vidurinėje mokykloje?

Svajojau daug kuo būti – pradedant alpiniste ir baigiant artiste.

– Ar daug jūsų mokyklinių svajonių šiandien jau išsipildę?

Kelios išsipildė, dar kelias pamiršau, o kitos tapo nesvarbios.

– Prisipažinsiu, aš ir pats daugybę metų žaidžiu „Teleloto“, bet jūsų dažnai tariami žodžiai „žaiskite ir laimėsite“ lig šiol neišsipildė. Gal turite kokį draugišką patarimą?

Sako, mintys materializuojasi, tad nepraraskite vilties ir tikėjimo! Tikiu, pasiseks! Linkiu jums ir skaitytojams kuo didžiausios sėkmės!