„Kitąmet, savo gimimo – Triušio – metais, norėčiau išpildyti svajonę ir šokti muzikiniuose spektakliuose. Kol kas visi mano kitų metų planai yra susiję su šokiais, kitko neplanuoju. Žinoma, norėčiau ir kur nors pailsėti, paatostogauti, tačiau kol kas sunku pasakyti, kaip viskas bus“, – sakė D. Meškauskas.

Paklaustas, ar domisi horoskopais, ateinančių metų prognozėmis, Deividas prisipažino tokius dalykus skaitantis, tačiau neigiamų emocijų vengiąs – jei horoskope būna parašyta kažkas negero, greitai užmiršta, jei palankaus – prisimena ir tiki, kad tai išsipildys.

2010 metus šokėjas įvardijo kaip gerus, nes keletą kartų buvo išvykęs į užsienį, dirbo pedagoginį darbą, sudalyvavo, pasak Deivido, išskirtiniame projekte „Šok su manimi“ ir su aktore Ineta Stasiulyte pelnė antrąją vietą.

„Tiesą sakant, šiemet pinigų turėjau mažiau nei pernai, bet, nepaisant to, metai buvo tikrai sėkmingi. Tikiuosi, kad ir ateinantieji bus tokie pat aktyvūs, darbingi, na, o juos pasitiksiu su draugais sodyboje“, – pokalbį baigė šokėjas.

Neskuba išduoti ateinančių metų planų

Eglė Jackaitė
Aktorė Eglė Jackaitė iki galo neišduoda savo ateinančių metų planų, mat tiki, kad kol visa tai nėra patvirtinta, skubėti nėra ko, juk gali ir neišsipildyti. „Vienas mano pažįstamas jau kalba apie spektaklį, kuris vyks sausio 15 dieną, tačiau aš jam sakau, kad pirma reikia sulaukti Naujųjų metų, o tik tada kalbėti apie sausio vidurį“, – savo mintis dėstė Eglė.

Vis dėlto moteris sakė, kad ji tikrai negyvena vien šia diena. „Žinoma, aš galvoju ir apie savo ateitį, juk auginu du vaikus. Tačiau kol kas tiksliai žinau tik spektaklių, kuriuose vaidinu, datas, o apie kitus projektus nesu linkusi kalbėti, nes per anksti nesinori visko išduoti“, – kalbėjo E. Jackaitė.

Besibaigiantys Tigro – Eglės gimimo – metai jai buvo visokie: ir linksmi, ir liūdni. Tačiau moteris visus gyvenimo iššūkius, pakilimus ir nuopuolius priima taip, tarsi tai ir turėjo įvykti. „Dalyvavau populiariuose šokių ir dainų projektuose, tačiau tas etapas jau praėjo ir panašių dalykų kartoti nenoriu. Žinoma, tikiuosi, kad ateinantys metai bus sėkmingi. Skaitau spaudą, pažiūriu ir tai, kas rašoma horoskopuose, tačiau šimtu procentų jais netikiu. Visgi jei horoskope būna parašyta kas nors teigiamo, stengiuosi tikėti, kad taip ir atsitiktų“, – teigė aktorė.

Tigro metai atnešė begalę naujovių

Vitalijus Cololo
Laidos „Žvaigždžių klubas“ vedėjas Vitalijus Cololo šiuos metus pavadino be galo sėkmingais. Juk vyras būtent Tigro metais ir yra gimęs. „Šiemet susipažinau su itin daug žmonių, gerų televizijos prodiuserių, tapau vienu iš penkių populiariausių televizijos laidų vedėjų Lietuvoje, tad man tikrai netrūksta darbo“, – džiaugėsi V. Cololo.

Taip pat Vitalijus negalėjo nepasididžiuoti ir tuo, kad vaikų bei jaunimo meilė jam nė kiek nesumažėjo. Iš neįgalių ir be tėvų augančių vaikų aktorius šiemet gavo net penkis apdovanojimus.

„Dar vienas įsimintinas šių metų įvykis – mano kaip muzikanto karjera. Kartu su Natalija Zvonke dalyvavau projekte „Žvaigždžių duetai“, užėmėme trečiąją vietą, laimėjome bronzinius mikrofonus, iki šiol kartu koncertuojame, vedame renginius. Nė vienas projekte dalyvavęs duetas neturėjo tiek koncertų kiek mes, buvome labiausiai palaikomi žiūrovų. Mūsų duetą galėčiau pavadinti unikaliu. Be to, dabar esame dar ir darbinis duetas – kartu vedame „Žvaigždžių klubą“, – pasakojo aktorius.

Astrologų pranašystėmis ir horoskopais Vitalijus teigia labai besidomintis ir džiaugiasi, kad kitąmet jam pranašaujami taip pat geri ir sėkmingi metai. „Ateinantys Triušio (Katino) metai turėtų būti geri. Būrėjai taip pat pranašauja, kad nuo pavasario atsigaus pramogų verslas. Muzikuojantiems, vedantiems renginius žmonėms turėtų atsirasti nemažai užsakymų“, – džiaugėsi V. Cololo.

Jis pats dirbo per Kalėdas, dirbs ir per Naujuosius metus, tačiau dėl to tik džiūgauja, nes tiki posakiu „Kaip sutiksi Naujuosius, tokie visi metai ir bus“. „Taigi maniškiai turėtų būti darbingi“, – mano pašnekovas.

Atostogų Vitalijui taip pat nėra kada planuoti. „Kol kas planuoju tik darbus. Per televiziją bus pradėtas rodyti projektas „Lietuvos supermiestas“, kuriame bus renkamas šauniausias Lietuvos miestas. Šioje laidoje aš pasirodysiu dzūko amplua ir dėl to esu labai patenkintas bei laimingas“, – nuotaikingai pokalbį baigė ir visiems laimingų Naujųjų metų palinkėjo V. Cololo.