Štai faktai:

Williamas Henry Harrisonas buvo išrinktas prezidentu 1840 metais. Jis peršalo savo inauguracijos metu, peršalimas virto plaučių uždegimu. Harrisonas mirė 1841 metų balandžio ketvirtąją, vos po mėnesio prezidentavimo.

Abrahamas Lincolnas buvo išrinktas prezidentu 1860 metais ir perrinktas po ketverių metų. Jis buvo nužudytas 1865 metų balandžio penkioliktą.

James Garfieldas buvo išrinktas prezidentu 1880 metais. Charlesas Guiteau šovė į jį 1881 metų liepą. Jis mirė po kelerių mėnesių dėl komplikacijų po sužeidimo.

Williamas McKinley buvo išrinktas prezidentu 1896 metais ir perrinktas 1900 m. Po metų rugsėjo šeštą į McKinley šovė Leonas F. Czolgoszas, vadinęs prezidentą „liaudies priešu“. Po aštuonių dienų McKinley mirė.

Trejiems metams praėjus po Warreno G.Hardingo išrinkimo prezidentu 1920 metais, jis netikėtai mirė nuo širdies priepuolio ar insulto, kai keliavo į San Fransicką.

Franklinas D. Rooseveltas buvo išrinktas prezidentu 1932 metais ir perrinktas 1936, 1940 ir 1944 metais. Jo sveikata nebuvo itin gera, bet jis netikėtai mirė 1945 metais.

Johnas F. Kennedy buvo išrinktas prezidentu 1960 metais ir nušautas Dallase po trejų metų.

Ronaldas Reaganas buvo išrinktas prezidentu 1980 metais. Nors į jį buvo pasikėsinta 1981 m., jis išgyveno. Kai kurie žmonės sako, kad taip buvo panaikintas prakeikimas, dėl ko George W. Bushas ir Barakas Obama tikrai turėtų būti patenkinti.

Bus daugiau.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją