Joan Quigley tapo Nancy Reagan astrologe po to, kai jos susitiko „The Merv Griffin Show“ laidoje 8-ajame dešimtmetyje. Teigiama, jog ji teikė astrologinius patarimus Reaganams 1976-ųjų rinkimuose. Po to, kai Reaganai rinkimus laimėjo, astrologės horoskopai prezidentūroje tapo dar populiaresni. Keli tariamos astrologės įtakos pavyzdžių:

• Ji sudarė sudėtingą horoskopų grafiką, kuriame buvo datos ir laikai, prognozuojantys prezidentui tiek gerus, tiek blogus dalykus. Nancy Reagan pateikdavo astrologei prezidento planus, o pastaroji paskaičiuodavo, kada būtų tinkamiausiais laikas juos sėkmingai įgyvendinti. Vėliau prezidento žmona šį tvarkaraštį perduodavo Baltųjų rūmų darbuotojams.

• Ji prisidėjo prie tarptautinių susitikimų, prezidento kalbų ir netgi „Air Force One“ skrydžių grafiko datų parinkimo.

• Netrukus po pasikėsinimo nužudyti R. Reaganą Nancy iš Mervino Griffino sužinojo, jog astrologė jam sakė, jog Ronaldo grafikas tądien pranašavo jam blogą dieną. Ji galėjo perspėti prezidentą, jog jo gyvybei grėsė pavojus. Žinoma, tai nutiko post factum.

• Nancy Reagan Baltosiuose Rūmuose ir karinėje bazėje „Camp David“ turėjo specialias telefono linijas išskirtinai pokalbiams su J. Quigley.

• „Aš buvau Teflonas tame, kas vėliau gavo pavadinimą „Teflono prezidentavimas“, - vėliau, prisiimdama atsakomybė už prezidento veiksmų laiko parinkimą, rašė J. Quigley.

Mistiniai Hillary Clinton susitikimai su dvasiomis

Knygoje „Pasirinkimas“ (angl. „The Choice“) Bobas Woodwardas aprašo, kaip Hillary Rodham Clinton Billo Clintono prezidentavimo metais lankėsi keliuose mistiniuose susitikimuose su Naujojo amžiaus judejimo guru.

Anot autoriaus, ponia Clinton buvo pažįstama su telepatijos tyrinėtoju Jeanu Houstonu, kuris daug rašė ir dėstė apie mirusių žmonių nematomų sielų egzistavimą. Knygoje rašoma, jog 1995-ųjų metų seanso Baltuosiuose rūmuose metu Hillary pasinėrė į ekstazę ir susisiekė su Eleanoros Roosevelt bei Mahatma Ghandi sielomis.

Po B. Woodwardo knygoje publikuotos istorijos bei baiminantis palyginimų su Nancy Reagan ir jos astrologe, tiek Hillary, tiek Houston teigė, jog jie tik įsivaizdavo pokalbius ir seansų idėją.

Nėra abejonių, tai tikrai ne paskutinis kartas, kai paranormalūs reiškiniai bus siejami su Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją