Dzūkės humoristės Apolionijos Zizirskienės juokelius daugiau ar mažiau esame girdėję. Tačiau ne visi žino, jog po moterišku sijonu slepiasi vyras - Vaidas Pračkaila. Jis save vadina paprastai - Apolionijos vadybininku: "Rūpinuosi koncertais, reklama, fotosesijomis. Už Apolionijos gerovę atsakinga visa mano šeima: su dukra Vylūne tvarkome internetinę svetainę, sūnus Vainius atsako už visus sceninius efektus, dukra Vijolė - administratorė, žmona Vaida - buhalterė."

Ir tai dar ne viskas: Vaidas mielai tvarko sodybą, rašo, piešia, maketuoja reklamas, o kai užplūsta liūdnos mintys, pasakoja anekdotus. "Radau sau tinkamą. Šeimoje augo du sūnūs: vienas - optimistas, kitas - pesimistas. Artėjant Kalėdoms tėvai sugalvojo tuos kraštutinumus šiek tiek "sulyginti". Pesimistui po eglute padėjo arkliuką, optimistui - krūvą arklio mėšlo. Kalėdų rytas.

Pesimistas verkia: "Ėėėėėėėėėėėėėėė! Arkliuuuuukaaaaaas. Aš norėjau didelio, o šitas maaaažas! Norėjau balto, o šitas ruuuudas! Norėjau gyvo, o šitas mediiiiiinis!" Tuo metu optimistas džiaugiasi: "O aš gavau dovanų gyvą arkliuką, tik jis kažkur nubėgo!" Šioje istorijoje aš - tas optimistas", - pasakoja V. Pračkaila.

Artūras - dainuojantis politikas

Pamenate juokų pasakotoją ir patį geriausią kaimyną (iš tokio pat pavadinimo serialo) Artūrą Orlauską, geriau pažįstamą Zakarausko pavarde? Spėkite, ką jis veikia dabar? Ogi verda tikrame politikos katile. Jis - Kauno rajono tarybos narys.

"Prieš ketverius metus oficialiai atsisveikinau su didžiąja scena. Joje praleisti dvidešimt penkeri metai - jau praeitas gyvenimo etapas, į tą pačią upę antrą kartą nebrisiu, nes pasikeitė žmonių požiūris į humorą. Tiesmukas humoras prieštarauja mano supratimui ir prigimčiai. Gal ateis laikas, kai žmonės norės ne fonograminių dainorėlių ir ne "plastikinių" juokelių?" - aptaria pasitraukimo iš didžiosios scenos priežastis Artūras.

Praėjusią savaitę jis nudžiugino savo gerbėjus pasirodydamas LNK televizijos laidoje "Auksinė savaitės blykstė". Artūras papasakojo keletą juokų ir patvirtino gandus, kad žiūrovai jį išvys LNK projekte "Žvaigždžių duetai". "Dalyvausiu ne kaip šou žvaigždė, o kaip politikas. Dainuosiu kartu su Aleksandru Ivanausku iš grupės "Rondo".

Mudviejų vyriškas duetas - atsvara šiame šou buvusiam feminizmui, nes moteriškas duetas dalyvavo pernai. Tai ne grįžimas į sceną, o tik smagus nuotykis", - džiaugiasi nauju amplua A. Orlauskas. Be šių užsiėmimų, jis su žmona Edita augina metukų sūnų Marką. Humoristas dar turi du vaikus iš pirmosios santuokos: sūnų Martyną ir dukrą Ievą.

Raimundas - rimtas tėvelis

Kas nežino Lietuvos anekdotų karaliumi vadinamo Raimundo Šilansko juokų? Jis nė neketina atiduoti savo titulo kam nors kitam. Raimundas turbūt dažniausiai iš anksčiau populiarių humoristų pasirodo televizijos laidose ir "skaldo" savo nesenstančius anekdotus. Taip pat veda renginius ir yra etatinis vestuvių piršlys-melagis.

Laisvalaikiu jis mėgsta su meškere pasėdėti prie Nemuno Birštone (ten dabar gyvena) ir medžioti. Ir tai dar ne viskas!

"Penkerius metus Telšių kunigų seminarijoje dėsčiau retoriką. Kitaip tariant, mokiau iškalbos. Tai buvo nauja veikla ir ji man labai patiko. Kiekviena nauja patirtis gyvenime yra naudinga", - visiškai rimtai sako humoristas. Dabar anekdotų karalius daugiausia laiko skiria prieš pustrečių metų sukurtai antrai šeimai: žmonai Aušrai ir dukrelei Ievai.

Rimto tėvelio pareigomis Raimundas labai džiaugiasi, nors prisipažįsta, kad norėtų dar daugiau laiko leisti su dukrele.