174 cm ūgio moteris per pusantrų metų metų atsikratė 30 kilogramų ir šiandien sveria 74 kg, bet turi tikslą šį skaičių dar sumažinti iki 70.
Rosita neslepia, kad jos santuoka nebuvo laiminga ir problemų buvo apsčiai. Gal dėl to jos valgymo įpročiai ir buvo siaubingi – nors šeimai maistą ir gamindavo, sako, pati dienomis visai nejausdavusi poreikio valgyti. Jis atsirasdavęs tik vėlai vakare, jau po 22 val., kai nuslūgdavo visi dienos rūpesčiai. O jų auginant 5 vaikus (vyriausiam 6 m., trynukams 5 m., mažiausiai 3 m.) ir šunį, tikrai netrūko. Tuomet jau galėdavo suvalgyti bet ką ir bet kiek: kimšdavo picas, pyragus, čipsus, sultis, kitą nesveiką maistą.

„Nė dienos negalėjau be saldumynų, tiesiog jaučiau savotišką priklausomybę nuo jų, vienu metu galėdavau suvalgyti puskilogramį pyrago“, – sako moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją