Ši mergina paskelbė istoriją, teigdama, kad pajuto nesaugumo jausmą, kai jos motina pareiškė, kad pasirinkta suknelė visiškai netinka jos figūrai, rašo „The Sun“.

Vaizdo įraše stamboko kūno sudėjimo juodaplaukė mergina demonstruoja suknelę, su kuria pasirodė savo motinai. Išvydusi dukrą su šia suknele, motina išrėžė, kad ji visiškai netinka jos figūrai. Merginos motina, kuri vaizdo įraše neįvardijama, savo dukrai pareiškė, kad ji su šia suknele atrodo kvailai ir kad ji neturi dailios figūros ar kojų, kad galėtų ja vilkėti.

Mergina prisipažįsta, kad šią suknelę įsigijo savo pirmajam tikram pasimatymui su vaikinu.

Suknelė yra raudonos spalvos su baltais taškeliais, pasiūta iš laisvai krintančio audinio. Ties juosmeniu ji yra rišama dirželiu, kuris išryškina moterišką siluetą. Suknelės ilgis – kiek aukščiau virš kelių.

Dauguma žmonių sutiktų, kad tokio stiliaus drabužis tinka bet kuriai moteriai. Tačiau išgirdusi savo motinos pastabą, vaizdo įrašo autorė prarado pasitikėjimą savo kūnu.

„Nedelsiant vėl turiu virsti gražia mergina“, - pakomentavo ji savo vaizdo įrašą. Ir „TikTok“ vartotojai išgirdo jos prašymą.

Vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas daugiau kaip 50 tūkst. kartų, ir visi sutiko, kad suknelė ant jos atrodo puikiai.

Daugiausia patiktukų surinkęs komentaras skelbė: „Neklausyk savo motinos, atrodai absoliučiai DAILI!!!“

Kitas vartotojas atsakė: „O, Dieve, atrodai gražiai su šia suknele! Ji tau labai tinka! Prašau, apsivilk ją, ir jei parduotuvė turi ir kitų šio modelio spalvų, nusipirk jas visas“.

Dar viena vartotoja parašė: „Aš pati esu mama, ir jei būtum mano dukra, pasakyčiau, kad atrodai dailiai. Atleisk, brangioji, manau, kad tavo motina klysta... Eik ir pasidžiauk pasimatymu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)