Tačiau tai ta pati Ella. Ir ji susikūrė „TikTok“ paskyrą, kad pasidalytų savo 20 metų trukusia kova su alkoholizmu bei kvaišalais ir įkvėptų kitus žmones sekti jos pavyzdžiu, rašo „The Sun“.

Ella gėrimo metais

Ji blaiviai gyvena jau 451 dieną. „Mes tikrai galime atsigauti“, – rašo ji.

Parodydama savo nuotrauką, darytą šių metų kovą, ji sakė: „Buvau benamė, psichologiškai palūžusi, negalinti gyventi be alkoholio ir kokaino, negalinti be nieko, kas neleidžia jausti.

Buvau visiškai beviltiška ir negalėjau įsivaizduoti švaraus gyvenimo be kvaišalų.

Aš ne tik sugebėjau atsistoti ant kojų, bet ir augu kiekvieną dieną. Dabar mano gyvenimas yra vertas gyventi. Jeigu aš galiu būti švari, jūs irgi galite būti švarūs.“

Ella blaivybės metais

Ji tvirtino, kad per 20 metų daugybę kartų buvo atsitrenkusi į akmenuotą dugną, bet sugebėjo pakilti ir atsigauti. Dabar, kai yra blaivi ir švari, ji jaučiasi laimingiausiu žmogumi.

Nuo tų laikų ji šventė ne vieną pergalę prieš save, įskaitant atsitiktinį šlapimo testą, kuris parodė, kad jos organizme nėra kvaišalų pėdsakų.

„Esu tikrai geroje vietoje, – sakė ji. – Ir džiaugiuosi kiekviena diena.“

Ella gėrimo metais yra kairėje, o dešinėje jos nuotrauka blaivybėje
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)