Pasivažinėjimas dviračiais ar paspirtukais tapo viena dažniausių karantino pramogų visai šeimai. Tai puiki proga ne tik pailsėti nuo darbo, bet ir sveikai leisti laisvalaikį gryname ore.

„Naujo dviračio įsigijimas – atsakingas procesas. Neretai jis trukdavo kelis mėnesius analizuojant gamintojų asortimentą ir skaitant patarimus, kaip išsirinkti. Tačiau karantinas paskatino žmones greičiau priimti sprendimus“, – atsiųstame pranešime spaudai pastebėjo prekybos centro internete „Varlė.lt“ produkto vadovė Laura Aksomitaitė.

Yra ir tokių žmonių, kurie tiesiog ateina į parduotuvę ar atsidaro internetinį puslapį ir susiaurinę paiešką iki savo norimo biudžeto greitai išsirenka sau dviratį. Koks būdas protingas? Kaip teisingai išsirinkti dviratį ir nepadaryti klaidų?

„Iš tikrųjų viskas priklauso nuo to, kokio dviračio ieškome, – sako ekspertė. – Šiandien nesudėtinga tinkamą sau dviratį išsirinkti ir internetu. Žinant savo ūgį ir kartais – vidinį kojos ilgį galima išsirinkti jums tinkamo rėmo dydžio dviratį. Tiesa, renkantis dviratį vaikui, atsižvelgiama ne į rėmo, o rato dydį“.

Tam, kad išsirinkti dviratį būtų kuo paprasčiau neišeinant iš namų, specialistė parengė populiariausių dviračių tipų pasirinkimo pagal ūgį lenteles. Žemiau pateikta informacija leis pasirinkti tinkamo rėmo dydžio kalnų, plento, miesto, hibridinį ar vaikišką dviratį.

Kaip protingai pasirinkti dviratį pagal ūgį
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)