Jau nuo šio trečiadienio iki sekmadienio merginos kiekvieną dieną 13:00 val. portale Delfi ir Delfi.tv televizijoje startuos su zumba treniruotėmis, prie kurių visi galės prisijungti nemokamai ir šokti namuose.

„Labai svarbu neprarasti pozityvumo, o juo labiau neapleisti sporto, fizinė būklė labai svarbi imunitetui, kas yra ypač aktualu šiuo virusų laikotarpiu", – dalijosi trenerė. Zumba yra labai smagi veikla, apjungianti šokį ir sportą – aktyvūs kardio judesiai kombinuojami su šokių žingsneliais. Treniruotės metu naudojamos gana paprastos choreografijos, kurias lengva sekti, todėl šokti gali visi. Kaip sakė šokių vadovė, kiekviena Zumbos treniruotė kaip geras vakarėlis, nė nepajunti kaip sportuoji, o po treniruotės išeini visad šlapias ir pilnas energijos. „Šios treniruotės labai gerai pakrauna pozityvia energija, neįmanoma nesišypsot", – tikiną Augustė.

Zumba trenerė Augustina Juknė

Augustina Juknė (žinoma Zumba Auguste pseudonimu) yra viena aktyviausių ir žinomiausių Zumba veikėjų Lietuvoje. Ji organizuoja didžiausius Zumba renginius Baltijos šalyse ir šiais metais laimėjo tarptautinį Zumba konkursą – pateko į „Zumba Next Rising Presenter’ finalą, kur su kitais 6 instruktoriais buvo atrinkta iš 900 Zumba trenerių visame pasaulyje ir skrido atstovauti Lietuvą į Orlando, Floridą. Trenerė taip pat yra gerai žinoma Youtube kanale, kur turi daugiau nei 130 tūkstančių sekėjų.

Augustina kviečia prisijungti prie „Loud and Fit" komandos treniruočių jau nuo trečiadienio ir pajusti energijos bangą per kompiuterio bei TV ekranus!

„Nepasiduokim liūdesiui, išlikim sveiki, pozityvūs ir nenustokit sportuoti – o mes pasistengsime jums visą tą pozityvą ištransliuoti per šios savaitės treniruotes", – šypsosi trenerė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)