1. Jokių drastiškų permainų

Plaukai neatauga per naktį. Gali nutikti taip, kad labai trokštama šukuosena realybėje neatrodys taip, kaip tikėtasi. Būtent todėl neverta radikaliai keisti savo įvaizdžio. Geriau keistis palaipsniui, renkantis tarpinius variantus.

2. Nereikia dažnai kirptis

Šis patarimas – tiems, kas nori ilgesnių plaukų. Jei kirpsitės kas 4–6 savaites, plaukai nespės ataugti. Geriausia kirptis 3–4 kartus per metus. Tai optimalus sprendimas, norint kad plaukai ataugtų, o tuo pačiu būtų sveiki, gražiai atrodytų.

3. Dažykite plaukus palaipsniui

Nė vieno žmogaus plaukai negali per vieną dažymą visiškai pakeisti spalvą, kad atrodytų „kaip nuotraukoje“. Kol išgaunama norima plaukų spalva, tenka kruopščiai, reguliariai dažyti plaukus. Dažniausiai prireikia 3–4 dažymo seansų. Ir nesitikėkite, kad nudažyti plaukai atrodys lyg natūralūs – taip nebūna.

4. Parodykite nuotraukų

Jei norite išskirtinės, kokybiškos šukuosenos, užuot aiškinę kirpėjui savo pageidavimus, parodykite nuotraukų, kuriose aiškiai matytųsi, kaip atrodo jūsų trokštamas kirpimas. Tai žymiai palengvins bendravimo procesą, meistrui bus aiškiau, ko jūs norite.

5. Keiskite kirpėjus

Sakoma, įpratimas – antra prigimtis. Žmonės įpranta eiti į tą pačią parduotuvę, pirkti tuos pačius produktus, važinėti vienos markės automobiliais. Apskritai rekomenduojama keisi kirpėjus tol, kol rasite patį geriausią.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)