Norite prailginti šį malonumą ir sulaikyti aromatą ilgiau? Tada skubiai išbandykite žemiau išvardintas gudrybes, rašo novate.ru.

Kvepalų tvarumas priklauso nuo daugybės veiksnių. Ir parduotuvėje nurodyta kaina – toli gražu nėra lemiamas veiksnys, kad ir kaip jus bandytų įtikinti konsultantai. Svarbi tiek kvepalų sudėties koncentracija, tiek individualios odos savybės, tiek oro drėgmė ir temperatūra, organizmo hormoninis fonas, mėnulio fazė… Gerai jau, gerai, dėl paskutinio veiksnio pajuokavome. Tačiau faktas lieka faktu: garantuoti net ir labai brangių kvepalų tvarumą būtent jūsų odoje negali niekas. Tačiau yra mažų gudrybių, kaip pratęsti labiausiai patinkančio aromato teikiamą džiaugsmą. Ir pabandyti vertėtų jau šiandien.

Pirma gudrybė: žinokite savo pulso taškus

Kvepalai nuo žmogaus šilumos tarsi atgyja, o pačios šilčiausios mūsų kūno vietos – pulso taškai. Purkškite mėgstamą aromatą tiksliai ant jų, kad jis atsiskleistų ryškiau ir „pulsuotų“ ilgiau. Beje, pakinkliai nėra ta vieta, apie kurią pirmiausia pagalvojame, paėmę į rankas kvepalų buteliuką. O veltui. Vasarą, trumpų suknelių sezonu, prabangus aromato šleifas garantuotas!

Antra gudrybė: pilvas

Taip, bamba taip pat nėra pati akivaizdžiausia vieta kvėpinti. Tačiau daugelis parfumerijos fanų ir net profesionalūs parfumeriai pataria užlašinti lašelį aromato būtent šioje delikačioje zonoje. Esą, tada aromato dvelksmas pasklinda po visą kūną. O ir romantiškam pasimatymui geriau nepasiruoši. Ne veltui šia gudrybe aktyviai naudojasi Liv Tyler. Ją to išmokė jos tėvas, roko žvaigždė ir sekso simbolis Stevenas Tayleris iš grupės „Aerosmith“. O jis tau jau tikrai žino…

Trečia gudrybė: plaukai

Kadangi plaukai neturi riebalinių liaukų ir neprakaituoja, tai ir aromatą jie išlaiko kur kas ilgiau nei kūnas. Štai kodėl spiritas kvepalų sudėtyje gali labai pasausinti ir taip jautrius plaukus. Todėl geriau pasinaudokite štai tokia gudrybe: užpurkškite mėgstamų kvepalų ant šukuosenos, aromatas greitai įsigers į garbanas, ypač drėgnas.

Ketvirta gudrybė: patalynės užvalkalai

Kvėpinkite patalynės užvalkalus ir jau ryte pabusite kvepiantys jūsų mėgstamu aromatu, o plaukuose jis išliks ypač ilgai. Maloni premija – saldūs sapnai garantuoti.

Penkta gudrybė: vazelinas

Prisimenate punktą apie pulso taškus? Norėdami sustiprinti šį efektą, iš pradžių užtepkite šiose vietose šiek tiek vazelino. Jis sulėtins kvepaluose esančio spirito garavimo procesą, todėl aromatas išsilaikys ilgiau.

Šešta gudrybė: drėkinkite

Auksinė bet kurio kvepalų maniako taisyklė – ant drėgnos odos kvapas laikosi ilgiau. Tad pasidėkite vonios kambaryje bekvapį losjoną ar kremą kūnui, kuris atliks pagrindo netvariems kvepalams funkciją ir su niekuo nekonkuruos.

Septinta gudrybė: tinkamas losjonas

Ir vėl apie losjoną, tačiau ne visai apie drėkinimą. Ar atkreipėte dėmesį, kad daugelis kvepalų parduodami kartu su losjonu ar kūno kremu? Kosmetinė priemonė su analogišku aromatu prailgina net visiškai netvaraus tualetinio vandens ilgaamžiškumą. Savaime suprantama, jeigu juos naudosite kartu. O jeigu gaila laiko ar pinigų kvapnaus losjono paieškai, pasigaminkite jį patys. Paimkite bekvapį kosmetinį pienelį, įlašinkite į jį kelis lašus mėgstamų kvepalų, supurtykite ir mėgaukitės!

Dabar brangus širdžiai (ir piniginei) aromatas neabejotinai džiugins gerokai ilgiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)