Kokių tik funkcijų nebuvo bandoma priskirti šiam nedideliam kelnaičių apačioje esančiam įsiuvui! Dažniausiai moterys ir merginos yra linkusios manyti, kad tai yra vieta kasdien naudojamam įklotui. Į kišenėlę įdėtas įklotas neva niekaip nepasislinks sportuojant arba užsiimant kokia nors aktyvia veikla. Paaiškinimas tarsi logiškas, tik, deja, pasiteisina ne visų modelių atvejais, o ir pats priesiuvas atsirado gerokai anksčiau nei buvo pradėti gaminti higieniniai įklotai.

Vieną ypač originalų šio nedidelio medžiagos gabalėlio pritaikymo būdą sumanė tie, kurie paskutiniame praeito amžiaus dešimtmetyje ėmė steigti įmones ir vykdyti mažmeninę urmu įsigytų daiktų prekybą. Kalbama, kad moterys saugumo sumetimais toje kišenėlėje slėpdavo grynuosius, kai baimindavosi vagišių.

Kelnaitės

Bene patį pikantiškiausią įsiuvo pritaikymą pasiūlė atsitiktinių lytinių santykių neatsisakančios damos. Į šią kišenėlę jos įsidėdavo prezervatyvą, kad prireikus jį būtų galima tuojau pat išsitraukti.

Vis dėlto nė vienas iš paminėtų pritaikymo būdų neturi nieko bendro su tikrąja vidinio priesiuvo paskirtimi. Trikotažinio audinio detalė kelnaičių apačioje prisiuvama tam, kad prie kūno besiliečiantis drabužis nesitrintų į odą ir jos nedirgintų. Be to, natūralaus pluošto audeklas, kitaip nei sintetinis, gerai sugeria drėgmę.

Medvilninis priesiuvas įkomponuojamas kone į visus kelnaičių modelius. Išimtį sudaro tik išskirtinai seksualūs, dažniausiai per intymumą žadančius pasimatymus dėvimi apatiniai, mat daroma prielaida, kad su jais moteris prabus palyginti trumpai, todėl nei su komfortu, nei su higiena susijusių problemų neiškils.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)