Artėjant vasarai brightside.me pateikia gražiausių planetos moterų triukus, padedančius išsaugoti liekną figūrą. Įspėjame – kai kurie jų metodai absoliučiai saugūs, kiti kiek rizikingi, tad vertėtų pirma pasitarti su dietologu.

Madonna – vilkolakio dieta

Vilkolakio dietos esmė – valgymas pagal Mėnulio fazes. Svarbiausia taisyklė – gerti tik skysčius per pilnatį ir dar pusantros paros, stojus jaunačiai.

Mitybos specialistai aiškina, kad skirtingos Mėnulio fazės veikia žmonių medžiagų apykaitą, per kai kurias fazes greičiau šalinami toksinai iš organizmo. Šį metodą išbandę žmonės tvirtina, kad per dieną galima sulieknėti 2,2 kg.

Renée Zellweger – ledo kubeliai

Aktorės gudrybė, padedanti išsaugoti liekną figūrą, yra ledo kubelių valgymas. Panašus poveikis būtų geriant šaltą vandenį. Taip yra todėl, kad organizmui reikia daugiau pastangų sušildyti šaltą vandenį ar kt. iki natūralios kūno temperatūros, todėl spartėja medžiagų apykaita. Ledo kubeliai neturi kalorijų, o organizmas priverčiamas naudoti energiją, todėl lieknėjama.

Tik atsiminkite – šis metodas turi mažai įtakos svorio mažėjimui. Iš esmės aktorė pasitelkia ledo kubelius malšinti alkiui, kai nori suvalgyti ką nors nesveiko. Svarbu, kad burnoje būtų maisto pojūtis, o vanduo nuteka tiesiai į skrandį, taigi gerdami vandenį smegenų nepergudraujate.

Miranda Kerr – kokosų aliejus

Turint omenyje Mirands darbą, tikėtina, kad ji žino daug būdų, kaip išsaugoti liekną, dailų kūną. Primisime, kad 2011 m. ji pagimdė pirmą sūnų (Flynną Bloodą, kurio tėvas – aktorius Orlandas Bloomas),o po kelių mėnesių jau fotografavosi „Victoria‘s Secret“ fotosesijosež ir nesimatė jokių neseniai buvusio nėštumo požymių.

Viena iš M. Kerr paslapčių – kokosų aliejus. Ji mano, kad jo poveikis stebuklingas. Seniai įrodyta, kad kokosų aliejus gražina plaukus ir odą, o M. Kerr su šiuo aliejumi dar ir gamina, nes tiki, kad jis spartina medžiagų apykaitą.

Sarah Michelle Gellar – kopūstų sriuba

Laiknatis kopūstų sriubos dietos, šios sriubos galima valgyti neribotais kiekiais. Bet tai nėra įprasta sriuba. Egzistuoja keli šios mažai kaloringos sriubos variantai, visi jie prėsko skonio, su svogūnais, morkomis, kopūstais ir dar keliais ingredientais. Sarah laikosi šios dietos prieš renginius. Ji tvirtina, kad per 7–10 dienų sulieknėja 5 kg. Tiesa, po šios sriubos dietos reikia atsargiai grįžti prie įprastos mitybos, kad prarasti kilogramai nesugrįžtų.
Sarah Michelle Gellar

Heidi Klum: Epsom druska

Modelis guli vonioje su Epsom druska. Ši druska su magniu malšina įtampą, joje esantys sulfatai šalina iš organizmo toksinus, didina serotonino lygį. Manoma, kad vonios si Epsom druska padeda nuo migrenos, gerina miegą, malšina nerimą.

O H. Klum teigimu, vonios su šia druska pašalina iš organizmo skysčių perteklių pilve, todėl figūra tampa lieknesnė.
Heidi Klum

Jennifer Lopez – eteriniai aliejai

Aromaterapija tūkstančius metų naudojama sveikatingumo tikslams. Eteriniai aliejai daugelyje pasaulio religijų ir gydymo sistemų naudojami kaip natūralus medicininis produktas – juos įkvepia, tepa ant odos, netgi geria. Jennifer – pirmojo metodo šalininkė. Ji įkvepia eterinių aliejų ir tiki, kad greipfrutų eterinis aliejus slopina alkio pojūtį, taigi kyla mažiau pagundų užkandžiauti.

Kad greipfrutai padeda lieknėti prabilta dar 1930 m. Neabejokite šio metodo patikimumu – daugeliu tyrimų įrodyta, kad greipfrutai mažina apetitą.
Jennifer Lopez

Megan Fox – obuolių actas

Šis metodas – iš rizikingesnių, tai jei turite skrandžio, virškinimo problemų, jis jums netinka.

Sunku nesižavėti seksualia, liekna Megan Fox figūra, ypač turint omenyje faktą, kad ji – jau trijų vaikų motina. Net laukdamasi Megan praktiškai nepastorėjo. Viena iš jos lieknumo ir grožio paslapčių – vandens stiklinė su dviem šaukšteliais obuolių acto kiekvieną rytą. Aktorė mano, kad vanduo su obuoliu actu gerina virškinimą, spartina medžiagų apykaitą ir padeda organizmui šalinti toksinus.

Medikai tai patvirtina, tik įspėja dėl šalutinio poveikio ir pataria pirmiausia pasitarti su savo gydytoju.
Megan Fox

Kim Kardashian – Atkinso dieta

Kim Kardashian sako, kad antrasis nėštumas buvo nelengvas, ji priaugo 30 kg. Bet vos per tris su puse mėnesio ji stebuklingai sulieknėjo 20 kg.

Jos asmeninė dietologė Colette Heimowitz papasakojo apie dietą, padėjusią Kim sulieknėti. Tai – garsioji Atkinso dieta, kurios esme – valgyti mažiau angliavandenių ir daugiau baltymų. Laikantis šios dietos jai teko atsisakyti cukraus, saldžių vaisių sulčių, kepinių, taigi greitas sulieknėjimas ne stebuklas, o jos pastangų rezultatas. Dietologė agentavo ir valgymo ritmą. Laikantis šio mitybos principo reikia per daug neišalkti, taigi patartina valgyti dažnai, nedidelėmis porcijomis.
Kim Kardashian
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)