Mano sveikos gyvensenos pradžia prasidėjo tada, kai reikėjo gražiai atrodyti per draugų vestuves ir neseniai sutiktą vaikiną. Pasiskaičiau, kad reikia derinti mitybą, tad kibau į darbą – atsisiunčiau programėlę, kurioje galima žymėtis, kiek kalorijų suvartoji, nusistatyti dienos kalorijų limitą ir sekti, ar jo neviršiji. Pradėjau sportuoti, važinėjausi dviračiu, ir rezultatai tikrai buvo nuostabūs. Pati sau atrodžiau tokia graži ir liekna. Ir iš aplinkinių susilaukiau nemažai komplimentų, tad ir pačiai buvo smagu gyventi sveikai.

Atėjo ta diena, kai reikėjo dalyvauti vestuvėse, visa daili ir liekna, savimi patenkinta buvau. Tačiau po kelių mėnesių apsigyvenau su draugu ir visos pastangos tiesiog žlugo. Gal aš neturiu pakankamai valios, bet kai matau, kad kitas žmogus taip skaniai valgo vakare, tiesiog sunku atsispirti tam. Per tris mėnesius priaugau 4 kilogramus ir į save tiesiog nebegalėjau žiūrėti. Gal tai ir atrodo juokinga – kas gi tie keli kilogramai, bet man asmeniškai tiek užteko, kad tapčiau savimi nepatenkinta.

Teko susitarti su vaikinu, kad pradėtume kartu sveikiau maitintis, nes dviem lengviau pasiekti rezultatų nei vienam. Todėl pradėjome – saldumynai tik iki pietų, pietūs normalūs, vakare tik baltymai ir sportas, sportas ir dar kartą sportas. Kol kas rezultatai džiugina ir tikiuosi kad daugiau tokių nuslydimų nebus.

Urtė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)