Daugeliui moterų odos priežiūra ir veido valymas – prioritetinės sritys, juk veidas yra pirmas dalykas, kurį pastebime vos pažvelgę į žmogų, taigi akivaizdu, kad rūpinimasis juo daug ką pasako apie sutiktąjį. Kai oda prižiūrima netinkamai, įvairūs veiksniai, pavyzdžiui, klimato pokyčiai, saulės spindulių poveikis ir aplinkoje esantys nešvarumai daro didelę įtaką kiekvieno iš mūsų veidui. Be to, jei odos nepuoselėsime pakankamų maistingųjų medžiagų ir naudingų savybių turinčiomis priemonėmis, nepavyks išvengti raukšlių ir kitokių ankstyvųjų senėjimo požymių atsiradimo.

Dauguma moterų kasdien naudoja kelias odos priežiūros priemones tam, kad būtų užtikrinta tinkama priežiūra, rašo homeremediesgarden.com. Deja, retai kada iš tikrųjų žinoma, kokios medžiagos naudojamos ir kokia jų nauda odai. Pirktinėse priemonėse nemažai cheminių junginių, kurių geriau vengti.

Vienas iš galimų sprendimų – natūrali priežiūra, galinti sugrąžinti odai gyvybingumą per labai trumpą laiką, ją pamaitinsianti ir suteiksianti natūralios naudos, išvengiant problemų dėl netikėto šalutinio poveikio. Siūlomą priemonę pasigaminsite iš produktų, kurių dažniausiai galima rasti kiekvienuose namuose, o darbo teks įdėti labai nedaug. Panaudoję vos du ingredientus sugrąžinsite odai gyvybingumą ir pagražinsite ją.

Tai gilaus valymo kaukė, kuriai paruošti reikės dviejų paprastų produktų – sodos ir kokosų aliejaus. Šioje namų gamybos kaukėje nėra jokių pavojingų cheminių junginių, ji kuo puikiausiai tinkama bet kurio tipo odai ir nesukelia jokių neigiamų reakcijų. Ši priemonė tinkama randams, aknei ir raustančiai odai gydyti, nešvarumams ir riebalų pertekliui bei negyvoms ląstelėms šalinti, raukšlėms mažinti. Soda atkuria tinkamą pH, paspartina gijimą, o kokosų aliejus drėkina ir pasižymi antibakteriniu poveikiu.

Sujungę du šiuos ingredientus turėsite saugią ir puikiu poveikiu pasižyminčią odos puoselėjimo priemonę. Dar svarbu žinoti, kad ypač tyras kokosų aliejus suteikia galimybę pasiekti dar geresnių rezultatų. Vis tik prieš naudojant šią priemonę svarbu atsižvelgti į jūsų odos tipą. Jautriai odai rekomenduojama naudoti kokosų aliejų ir sodą santykiu 2:1, o jei pageidaujate gilaus valomojo poveikio, šiuos ingredientus naudokite santykiu 1:1.

Priemonę ruoškite sujungdami ir gerai išmaišydami du šiuos ingredientus. Jei reikia, naudokite šiek tiek karšto vandens. Kaukę ant veido tepkite masažuojamaisiais judesiais, palikite porai minučių, o tada likučius kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)