Atrinkome pačius praktiškiausius triukus, kurie gali pratęsti makiažo pagrindo, nagų lako ir kitų grožio priemonių gyvenimą.

1. Jei pradėjo trūkti makiažo pagrindo...

Kai makiažo pagrindas baigiasi, o iki algos dar reikia laukti savaitę, jus išgelbės drėkinantis losjonas veidui. Į buteliuką su skysta pudra įspauskite nedidelį kiekį losjono, o tuomet buteliuką gerai pakratykite – tai leis produktams susimaišyti. Taip gausite priemonę, kuria kuo ramiausiai galėsite naudotis, kol įsigysite naują makiažo pagrindą.

2. Pudra bus kaip naujutėlė!

Šis triukas bus naudingas toms moterims, kurios gana dažnai naudoja kompaktinę pudrą. Laikui bėgant, tokios pudros paviršiuje susiformuoja riebi plėvelė. Tačiau išsivaduoti nuo jos labai paprasta: tereikia paimti lipnią juostelę ir priklijuoti prie pudros, o tuomet ją nuimti. Po šito veiksmo pudra vėl bus kaip naujutėlė.

3. Kai subyra mėgstami akių šešėliai...


Kartais skubėdamos netyčia numetame ant grindų akių šešėlius ar pudrą. Labai dažnai nuo smūgio šios priemonės subyra. Situacija ne iš maloniųjų, bet ji yra pataisoma. Kad grąžintumėt šešėliams pirminę konsistenciją, įlašinkite į juos spirito, kol susidarys košelė. Šaukšteliu ją suslėkite ir palikite išdžiūti. Spiritas išgaruos, o šešėliai džiūdami sukietės ir jais vėl bus galima naudotis.

4. Jei uždžiūvo blakstienų tušas...

Standartinis blakstienų tušo tarnavimo laikas yra trys mėnesiai, bet kartais jis uždžiūna gerokai anksčiau. Tai gali įvykti po mėnesio ar net po kelių savaičių intensyvaus naudojimo. Kad pratęstumėt blakstienų tušo gyvenimą, panardinkite jį į stiklinę su šiltu vandeniu. Jei tai nepadės, galite į jį įlašinti kelis lašus druskos tirpalo. Triuką su pamirkymu šiltame vandenyje galite naudoti ir uždžiūvusiems nagų lakams.

5. Kai sulūžta mylimas lūpų pieštukas...

Lūpų dažai

Padėtis nemaloni: kartais norisi atsisėsti ir apsiverkti. Tačiau to daryti neverta, nes egzistuoja šios bėdos sprendimas! Kad „suklijuotumėt“ lūpų dažus, paimkite žiebtuvėlį, sujunkite perlūžusias lūpų pieštuko dalis ir per lūžio vietą perbraukite liepsnele. Kai lūpų dažai šiek tiek suminkštės, pirštu užglaistykite lūžio siūlę. Dabar lūpų pieštukas vėl bus vientisas!

Šie būdai ne tik padės pratęsti makiažo priemonių tarnavimo laiką, bet ir leis jums sutaupyti šiek tiek pinigų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)