Tai suprantama: kartais būna taip sunku rasti sudėtinių dalių, o pats gamybos procesas gali būti toks varginantis, kad kur kas lengviau būna išsirinkti grožio priemones parduotuvėje, rašo shape.com.

Tačiau ne šio veido toniko atveju! Viskas, ko jums reikia, yra obuolių actas (geriau rinkitės ekologišką) ir vanduo. Sumaišykite stikliniame buteliuke šiuos ingredientus ir tepkite juo veidą vatos diskeliu. Štai ir viskas!

Kodėl, visų pirma, verta naudoti tonikui obuolių actą? Galbūt jau žinote, kad obuolių actas, jeigu jį gersite, turės daug naudos sveikatai. Tačiau, pasirodo, kad tie patys Ph subalansuojantys obuolių acto privalumai tinka ir jūsų odai. Taigi jei tradiciniai, parduotuvėse pirkti veido tonikai gali netikti odai dėl tokių ingredientų kaip alkoholis ir kvapiosios medžiagos, dermatologai sako, kad obuolių actas gali atkurti trapią jūsų odos pH pusiausvyrą ir dėl savo antibakterinių bei antiseptinių savybių išspręsti tokias odos problemas kaip aknė.

Kadangi obuolių actas sausina odą, iš pradžių pradėkite nuo vienos dalies obuolių acto ir trijų dalių vandens. Tačiau jei jūsų oda yra itin jautri, imkitės papildomų atsargumo priemonių (ar pasikonsultuokite su savo dermatologu), kol obuolių acto toniką ir kitas naujas veido odos priežiūros priemones įtrauksite į savo kasdienę grožio rutiną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją