Moebius sindromas. Retas, įgimtas sindromas. Dėl veido nervo paralyžiaus žmonės negali atlikti jokių veido judesių, tokių kaip antakių suraukimas, šypsena, mirksėjimas ir kitas grimasas. Dažniausiai tokie žmonės atrodo tarsi neturėtų jokių emocijų.

Koro sindromas. Žmonės, kurie kenčia nuo šio sindromo bijo, kad jų išoriniai lyties organai sumažės, kol galiausiai išnyks apskritai. Šis sindromas dažniausiai fiksuojamas Afrikoje, tačiau pasitaiko ir JAV, Europos šalyse.

Sprogstančios galvos sindromas – tai viena iš parasomnijos formų. Žmonės, turintys šį sutrikimą, girdi savo galvoje triukšmą, panašų į bombų sprogimus. Kai asmuo kamuojamas šio sindromo užmiega, jis ima girdėti ūžesį, sprogimus, spengimą arba elektrinį zvimbimą ausyse.

Trimetilaminurija yra labai retas medžiagų apykaitos sutrikimas, dėl kurio tam tikri enzimai nustoja virškinti trimetilamino fermentą ir jis yra pašalinamas per prakaitą, šlapimą, kvėpavimo organus ir pasižymi stipriu žuvies kvapu. Šis kvapas skiriasi priklausomai nuo žmogaus biologijos, tačiau dažniausiai primena aitraus žuvies kvapą.

Seksomnija – arba kitaip seksualinis lunatizmas. Miego metu žmonės yra seksualiai sujaudinami ir net sugeba inicijuoti lytinę veiklą su kitu žmogumi to net nesuprasdami. Sąmoningo asmens atžvilgiu tai suvokiama kaip seksualinis užpuolimas ar net išprievartavimas.