„Kiekvieno iš mūsų veido raumenų karkasas, paprastai tariant, yra tarpusavyje susipynusių raumenų kaukė, kuri slenka žemyn. Žemės gravitacija (jėga) tampa stipresne už raumenų tonusą.

Vienai jėgai nugalint kitą, veido išvaizda pasikeičia. Kakta, kaip pats aukščiausias veido taškas yra itin svarbi, norint jauninti savo veidą. Be to, kakta yra ta zona, kurioje dažniausiai turime mišrias raukšles (senėjimo ir mimikos).

Nesvarbu, kokios esamos ar būsimos kaktos problemos jus neramina, rekomenduoju susipažinti su galimybe veiksmingai, paprastai ir nemokamai, padėti sau namuose.

Visi parodyti pratimai puikiai susitvarko su raumenų „hiper“ (per daug) ir „hipo“ (per mažai) tonusu. Jėgos pratimai kartu su raumenų tempimu, puikiai stimuliuoja visą kaktos zoną. Darykite pratimus kasdien ir nepamirškite nusifotografuoti, nes rezultatus pamatysite per atvaizdo ir savo asmeninių pojūčių palyginimą“, – pataria Viktorija.

Kaip atlikti pratimus žiūrėkite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)