Šiame straipsnyje pateikiama santrauka visų jos apie pateiktų patarimų sporto ir mitybos klausimais, rašo womenshealthmag.com.

Jokio treniruočių praleidinėjimo

J. Lopez taip pasišventusi sunkiam prakaito liejimui, kad 2015 metais „US Weekly“ atskleidė, jog „beveik niekada nepraleidžia treniruočių“.

„Kartais dirbu iki pat vėlumos ir jau noriu pasiduoti. Bet tuomet sakau sau: „Tiesiog padaryk tai. Juk užtruksi tik valandą“ – sakė ji žurnalui. – Tiesiog kalbuosi su savimi, kad nebūčiau tingine“.

J. Lopez lygina save ir su kovotoja, „einančia į ringą, prisipažino „Redbook“. „Treniruotes ir kardio pratimus atlieku naudodamasi Tracy Anderson metodu“, – prisipažino J Lo.

Be to, dainininkė pripažįsta, kad kartais sportuoti neturi visiškai jokio noro: „Kartais, kai grįžtu namo ir nesijaučiu taip gerai, turiu prisiversti nuvykti į sporto salę. Po to grįžtu, nusiprausiu po dušu, apsivelku ką nors šaunaus, pasidažau, susirišu plaukus, mano nuotaika pakyla ir vėl imu gerai apie save galvoti“ – „Redbook“ sakė žvaigždė.

J. Lopez, taip pat dirbusi ir su Gunna‘u Petersonu, prakaitą su T. Anderson lieja 4-5 kartus per savaitę. „Upper“ trenerė sakė, kad su Jennifer daro viršutinės kūno dalies apšilimą. „Dvi dainas šokame be svorių, tuomet pasiimame sveriančius 3-4 svarus, o kartais – net ir 5“. Tuomet jos treniruoja apatinę kūno dalį – daro įtūpstus ir kilnoja šlaunis sėdėdamos.

Jokio kvailiojimo

„US Weekly“ J. Lopez sakė: „Reikia sportuoti ir žiūrėti, ką ir kiek valgai. Tai darbas, kurį reikia atlikti ryžtingai“.

Mylėkite save

47-erių „Shades of Blue“ aktorė nebando tapti kažkuo kitu.

„Išraiškingos formos nėra blogai. Būti šiek tiek didesnei ar mažesnei nei įprasta taip pat nėra blogai“, – 2015-ųjų sausį „Extra“ pasakojo dainininkė. – Svarbiausia gera sveikata. Priimu save tokią, kokia esu. Kartais jaučiuosi seksuali, jaunatviška ir graži!“.

Labai svarbu mityba

J. Lopez, kartu su savo vaikinu Alexu „A-Rod“ Rodriguezu reguliariai lankosi sporto salėje ir laikosi griežtos dietos. Ir sakydami „griežtos“ tą ir turigalvoje.

„Visa yra organiška, apgalvota, subalansuota – aukštos kokybės baltymai su maistingais produktais“ – „People“ dalinosi T. Anderson. – Viskas šviežia. Nieko apdoroto. Tik baltymų milteliai kokteilyje tais retai atvejais, kai jį geriame.“

„Byrdie“ T. Anderson atskleidė, kad J. Lopez niekad nevartoja alkoholio ir kavos. Ji taip pat vengia druskos ir cukraus.

Neskubėkite

Nors ji ir velniškai sunkiai dirba sporto salėje, garsi moteris taip pat žino, kaip svarbu būti kantriai.

„Pamenu, kai po nėštumo buvau priaugusi svorio, o mano šlaunys nebuvo proporcingos blauzdoms“ – pasakojo ji „Telegraph“. – Po to pamenu, kaip mečiau svorįm ir buvau ganėtinai liekna. Būdama nėščia stebėjau, kaip auga pilvas ir užpakalis ir galvojau, kad niekad daugiau nebebūsiu tokia, kokia buvau. Iškart po dvynių gimimo turėjau liulantį pilvą. Ir jis man patiko, nes jo buvau nusipelniusi. Tuomet vėl mėginau grįžti į formą, ir pažiūrėkite, kiek man tai užtruko. Visus metus“.

Pasijudinkite

Treniruodamasi su T. Anderson, J. Lopez nuolat šoka.

„Esu 100 proc. įsitikinusi, kad sporto treniruotės ir yra mano laimės paslaptis. Šokiai visada vaidino svarbų vaidmenį mano gyvenime, tad laikas, skirtas pajudėti į ritmą – raktas į laimę“ – pasakojo ji „Hello!“ 2016-ųjų birželį.

„Aš tikiu, kad rūpindamasi savimi ir bandydama išlikti sveika, galiu geriau pasirūpinti ir tais, kuriuos myliu. Taigi sporto treniruotės man – prioritetas. Kai mano pasitikėjimas susvyruoja, imu šokti“ – tęsė J. Lopez. – Nuostabu matyti tai, ką gali mano kūnas, ir jausti tą endorfinų antplūdį, ateinantį po ilgos šokių sesijos, padedantį man padidinti pasitikėjimą savimi ir nuotaiką. Vis dar laikau save šokėja ir dievinu tai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)