Kodėl nusilpsta imunitetas?

Imuninė sistema šalina toksinus per šlapimą, vemiant, karščiuojant, o kai imunitetas nusilpsta, organizmas ima pulti pats save. Autoimunines ligas gali sukelti didelis kiekis genetiškai modifikuoto maisto, pesticidai, kviečiai ir cukrus. Be to, per žarnyną gali ištekėti daug nereikalingų baltymų, o tai – įspėjimas imuninei sistemai, ir organizmas reaguos į tai kaip į įsibrovėlį. Tada organizmas sustiprins imuniteto apsauginę reakciją ir prasidės uždegimas. Tai normali reakcija, kuri trunka kartais neilgai, o kartais gali virsti chronine liga.

Autoimuninės ligos

Leukemija
Vilkligė
Autizmas
Astma
Egzema
Baltmė
Diabetas
Reumatoidinis artritas

Kaip detoksikuoti organizmą ir stiprinti imunitetą

Yra keli sveiki ir naudingi metodai, kaip išvalyti organizmą ir sustiprinti imuninę sistemą, patariama organichealthremedies.com.

Sveika mityba

Norint sustiprinti imunitetą, pasitelkus mitybą, reikia atsisakyti perdirbtų produktų, genetiškai modifikuotų produktų, cukraus, rafinuotų, pasterizuotų produktų. Kuo mažiau vartokite kofeino turinčių gėrimų, alkoholio. Nevartokite kontraceptinių tablečių, vandens iš krano, stenkitės vartoti kuo daugiau organizmą šarminančio maisto.

Valykite kepenis

Burokėliai, pienių šaknys, česnakai, ricinų aliejus, ciberžolė natūraliai detoksifikuoja kepenis. Jei turite akmenų tulžies pūslėje, savaitę valgykite rūgščius obuolius ir gerkite morkų sultis, kad akmenys neišsijudintų. Puikiai valo alyvuogių aliejus su citrinos sultimis.

Valykite inkstus

Geriausiai toksinus iš inkstų valo imbieras, vitaminas B6, asiūkliai ir daržovių glicerinas. Taip pat šiltas vanduo su citrinos sultimis, obuolių sidro actas, spanguolių sultys. Kiek įmanoma, venkite pesticidų.

Valykite storąją žarną

Visas kenksmingas sankaupas iš storosios žarnos galima išvalyti su klizma, indiškaisiais agrastais ir trifala (indiškas trijų džiovintų vaisių mišinys). Stenkitės valgyti kuo daugiau vaisių ir daržovių, gerkite vandens su fluoru. Šiuo tikslu tiks ir česnakai, svogūnai, pankoliai, aktyvuotoji anglis, vitaminas C.

Kaip pašalinti iš organizmo sunkiuosius metalus

Juos pašalinti padės kalendros, ceolito molis, kopūstai, česnakai, Briuselio kopūstai, produktai, kuriuose daug sieros. Venkite nebūtinų skiepų, kuriuose gali būti daug sunkiųjų metalų.

Kaip šalinti parazitus

Juos šalina distiliuotas vanduo, organinė kava, česnakai, kokosų aliejus, kavos klizma, bentonito molis ir cinamonas.

Kaip valyti limfos sistemą

Reikia daugiau judėti – kasdien vaikščioti, daryti jogą. Taip pat puikiai padeda masažai, gilaus kvėpavimo pratimai.

Kaip valyti odą

Daugelyje mūsų perkamų odos priežiūros priemonių yra komponentų, kurie gali sukelti fibroidus, endometriozę ir t. t. Odą valo pirtis, karšta joga, aktyvus sportas, kai išprakaituojama. Dažniau šveiskite odą, pagulėkite vonioje su magnio druska. Vitaminas D saugo nuo krūties ir prostatos vėžio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)