Žiūrėkime į juos kaip į asmeninius talismanus, kuriais buvome apdovanoti, rašoma brightside.me.

Ant smilkinio

Jei turite apgamą ant smilkinio, reiškia, turėsite daug galimybių keliauti. Galbūt dirbsite užsienio šalyse, o gal keliausite savo malonumui.

Virš tarpunosės

Šioje vietoje esantis apgamas nurodo, kad turėsite galimybių siekti perspektyvios karjeros. Tai gali būti paaukštinimas, algos kėlimas arba tiesiog darbas, kuris jums patinka. Tiesiog gausite puikios pradžios galimybę.

Po antakiu

Jei turite apgamą tarp akies ir antakio, reiškia, jūs lengvai prisitaikote ir mokate sutarti su žmonėmis. Jūs turite galimybių tapti patikimu lyderiu.

Virš lūpos

Žmonės, turintys apgamą virš lūpos, yra patrauklūs ir draugiški, jie būna gana populiarūs tarp savo draugų. Taip pat jiems labai rūpi maisto, daiktų ir visko, kas juos supa, kokybė.

Ant skruostikaulio

Apgamas šioje vietoje paprastai yra stipraus lyderio ženklas. Žmonės, turintys tokį apgamą, yra sėkmingi ir dažnai iškyla į įspūdingas aukštumas.

Ant delno

Apgamus ant delno turintys žmonės paprastai mėgsta stabilumą. Jie retai patiria materialinių problemų, nes puikiai moka viską apskaičiuoti ir suskaičiuoti.

Ant pado

Apgamą ant pado turintys žmonės mėgsta viską, kas nauja, jie daug keliauja, mėgaujasi įvairių šalių virtuve, mėgsta komunikaciją. Tokie žmonės yra populiarūs ir lengvai tampa lyderiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)